Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πυρά» Ηλιάνας Παπαγεωργίου για GNTM: «Ήταν εφιάλτης., αρρώσταινα όλο και πιο πολύ…»

Η συγκινητική συνέντευξη

22 Οκτωβρίου 2022 16:19
«Πυρά» Ηλιάνας Παπαγεωργίου για GNTM: «Ήταν εφιάλτης., αρρώσταινα όλο και πιο πολύ…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε σε αμερικανικό podcast για το εργασιακό bullying που βίωσε στο GNTM καθώς και τα προβλήματα υγείας. Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο τωρινός της σύντροφος.

«Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα bullying στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα».

«Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε.

Δες αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Παρελθόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Snik (photos)

O τράπερ Snik μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος. Η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Γιώτα Ιωαννίδου και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στην εστίαση ενώ παράλληλα κάνει φωτογραφήσεις και video clips.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Snik

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί τόσο στην Αθήνα, όσο και στο εξωτερικό, όπου o Snik ταξιδεύει για live εμφανίσεις.Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι και παρότι προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, τελικά οι αναρτήσεις τους στο Instagram τους πρόδωσαν. Και οι δύο δημοσίευσαν φωτογραφίες ακριβώς από το ίδιο σημείο και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο που διαμένουν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share