Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Πυρ και μανία η Κατερίνα Παναγοπούλου για την προσωπική της ζωή: «Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει» - Η «σχέση» με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Τι δήλωσε με στόμφο;

22 Οκτωβρίου 2022 13:51
Πυρ και μανία η Κατερίνα Παναγοπούλου για την προσωπική της ζωή: «Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει» - Η «σχέση» με τον Ντέμη Νικολαΐδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή, την οποία κρατάει… προσωπική.

«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική. Δε μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω και τη δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό που με έχει προβληματίσει και δεν καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και οκ να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό αυτό πραγματικά με ξεπερνάει».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε: «Θα προσέξω το που θα πάω και πως θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι με πειράζει εντάξει, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Θα προσέξω και το πως θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δε το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι αλλά θα αυτοπεριοριστώ».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share