Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ο δικός μου ο δρόμος: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή που έγινε τεράστια επιτυχία

Το γνωρίζατε;

22 Οκτωβρίου 2022 10:24
Ο δικός μου ο δρόμος: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή που έγινε τεράστια επιτυχία
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε μιλήσει στο παρελθόν για την τεράστια επιτυχία του «Ο δικός μου ο δρόμος» που τραγούδησε ο Πασχάλης Τερζής σε στίχους της Εύης Δρούτσα και αποκάλυψε μια ιστορία πίσω από τη δημιουργία του. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη δεύτερη σύζυγο του τραγουδιστή.

Το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία. Προοριζόταν όμως αρχικά για κάποιον άλλον…

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ο Γιώργος Θεοφάνους είπε, αναφερόμενος στην Εύη Δρούτσα, σημείωσε: «Είναι από τους πιο όμορφους στίχους που έχει γράψει».

«Το έχω πει πολλές φορές, δεν πειράζει θα το ξαναπώ: Ευτυχώς που το έκλεψα αυτό το τραγούδι. Το έκλεψα από έναν φάκελο τον οποίο ετοίμαζε για τον Κορκολή η Εύη. Τότε κάνανε μεγάλες επιτυχίες: Σκόνη και θρύψαλα… Πίναμε καφέ στο σπίτι και γράφαμε τότε τραγούδια για τον Πασχάλη. Είχαμε κάνει ήδη τον Παλιόκαιρο.

Χτυπάει το θυροτηλέφωνο και μου λέει η Εύη μέσα από την κουζίνα: Είναι ένας κούριερ. Είναι ένας φάκελος για τον Στέφανο, δώστον. Πάω να δώσω τον φάκελο, σιγά μην δεν τον ανοίξω. Άνοιξα τον φάκελο… Πρώτο πρώτο “Ο δικός μου ο δρόμος”. Το πήρα, του το είπα του Στέφανου βέβαια μετά… με τις ευλογίες και τις ευχές του το κάναμε αυτό. Το έγραψα την ίδια μέρα και πήρα την Εύη και της το είπα: Ρε Εύη δεν άντεξα στο πειρασμό με αυτό το τραγούδι.

Είναι η τύχη του κάθε τραγουδιού. Εκεί που πρέπει να πάει θα πάει», περιέγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share