Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεσπά η Φαίη Σκορδά: «Δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου...σαν εξοικείωση με τον διάολο»

Τι συνέβη;

21 Οκτωβρίου 2022 19:20
Ξεσπά η Φαίη Σκορδά: «Δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου...σαν εξοικείωση με τον διάολο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην άκρη έβαλε για λίγο η Φαίη Σκορδά το ρόλο της παρουσιάστριας και θέλησε να μιλήσει ως τηλεθεάτρια και να εκφράσει τις ανησυχίες της για τις ειδήσεις που γίνονται φύλλο και φτερό από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Παράλληλα, φούντωσαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της.

«Ένα κομμάτι που θίχτηκε, όταν συναντήθηκα με τους δημοσιογράφους, είναι αυτό της επικαιρότητας και είπα κάτι που πραγματικά με προβληματίζει σαν μαμά και σαν γυναίκα. Όλο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ θεωρώ ότι μας δημιουργεί μια “εξοικείωση” με το κακό. Μια “εξοικείωση” με τον διάολο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της συμφώνησαν μαζί της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είπε στην συνέχεια πως: «Αν δεις τώρα κάτι πολύ άσχημα δίπλα σου, θα σοκαριστείς και δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς. Αν όμως το βλέπεις κάθε μέρα είναι σαν να μας λένε ότι αυτό υπάρχει. Όχι, δεν υπάρχει! Δεν θέλω να υπάρχει. Θέλω να είναι μια φορά που θα το καυτηριάσω και δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια και μιλάω σαν τηλεθεάτρια».

«Αυτό ήθελα να πω. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια γιατί δεν θέλω να υπάρχει. Όχι να εθελοτυφλώ και να στρουθοκαμηλίζω σε καμία περίπτωση. Θέλω όταν βρίσκεται να καυτηριάζεται και να λύνεται εκείνη τη στιγμή» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε την αντίδρασή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share