Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλάσσης Χολέβας: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη - «Ξέρει πολύ καλά...»

Τι αποκάλυψε;

21 Οκτωβρίου 2022 17:57
Βλάσσης Χολέβας: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη - «Ξέρει πολύ καλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας στις τηλεοπτικές κάμερες, σε εκδήλωση που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης! Με την ευκαιρία σούσουρο προκλήθηκε κάτω από ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη.

«Έπρεπε να συνοδεύομαι από την Μαρίνα Πατούλη; Πρέπει να είμαστε μαζί κάθε μέρα; Μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς πήγαμε κι εμείς να διασκεδάσουμε μία φορά. Χορέψαμε λίγο με την μαρίνα Πατούλη, τόσο τρομερό είναι;

Τις φίλες μου δεν τις φιλάω όλες στο στόμα. Κάτι πιο σοβαρό έχουμε να ρωτήσουμε;», είπε ο σχεδιαστής.

«Δεν μου αρέσει το GNTM έτσι όπως είναι, δεν θα ήθελα να ήμουν. Η τελευταία δήλωση της κ. Πατούλη για τη Βίκυ Καγιά παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είχε σκοπό να την υποτιμήσει. Ξέρει πολύ καλά τι λέει, είναι φιλόλογος και ξέρει πολύ καλά να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα».

Η ερωτική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει...»

Η Μαρίνα Πατούλη πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί σε opening party στο Μαρούσι και είχε αποκαλύψει ότι είναι σε μία δημιουργική φάση στη ζωή της. Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι της.

Τότε η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε και για τον Βλάσση Χολέβα και απάντησε:

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του.

Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…»!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share