Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχασα τη μπάλα με την Άντζελα Δημητρίου» - Πρωτοφανής αποκάλυψη πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας

Ποιος το είπε και με ποια αφορμή;

21 Οκτωβρίου 2022 13:34
«Έχασα τη μπάλα με την Άντζελα Δημητρίου» - Πρωτοφανής αποκάλυψη πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξή του γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως υπήρξε ζευγάρι με την Άντζελα Δημητρίου και μίλησε για το πως βίωνε εκείνη την περίοδο τη δημοσιότητα που ξαφνικά «έσκασε» πάνω του.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σφυράκη που τότε ήταν ακόμα ανερχόμενος τραγουδιστής και έγινε θέμα συζήτησης λόγω της σχέσης του με τη Λαίδη.

Δείτε επίσης: Χώρισε μετά από 22 μέρες γάμου η Άντζελα Δημητρίου! Η προδοσία ενώ φορούσε ακόμα το νυφικό και η αποκάλυψη για τον... κουμπάρο!

«Στο θέμα της δημοσιότητας έχασα τη μπάλα με την Άντζελα Δημητρίου. Εγώ είχα αρχίσει μια καριέρα με slow motion διαδικασίες, είχε βγει τότε το “Δεν είμαι πουθενά” και το "Ναι μου το ‘πανε” και ξαφνικά όπου πατάς και όπου βρεθείς είναι δυο τρεις δημοσιογράφοι και να σε ρωτήσουν αν είσαι με την Άντζελα Δημητρίου», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

πρωην-συντροφοσ-αντζελασ-δημητριου-21-10

Φώτης Λιόσης: Αυτός είναι ο γοητευτικός γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου (photos)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Λιόση, και έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017 μετά από δέκα χρόνια σχέσης, με την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να δηλώνει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια».

«Ταμπλάς» για την Άντζελα Δημητρίου: «Έπιασα τον σύντροφό μου με άλλον άνδρα - Έκανα εξετάσεις για να...»

Το μακρινό 2016 η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «ΌΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη και είχε πει δημοσίως το όνομα γνωστού προσώπου της ελληνικής showbiz, που δεν ήθελε να γίνει πατέρας και έτσι αναγκάστηκε να προβεί σε 4 εκτρώσεις. Παράλληλα, είχε προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πώς είχε πιάσει επ' αυτοφώρω το σύντροφό της με άλλον άντρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έπιασε τον διάσημο σύντροφό της με άλλον άντρα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι: «Τον ξέρετε πολύ καλά! Πάρα πολύ καλά! Πώς το έμαθα; Τον είδα! Ήμουν μέσα στο σπίτι κι αυτός ήταν μέσα στο σπίτι και ο άλλος ήταν μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άνθρωπός μου ήταν στο σαλόνι με τον φίλο του και βλέπανε ταινία. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι και να βγω έξω να φωνάξω βοήθεια»!

Παράλληλα, σε παλιότερη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τον έπιασα επ 'αυτοφώρω στο κρεβάτι μου! Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα! Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι. Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα: 'Βοήθεια! Σώστε με!'.

Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα, Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους ούτε με τους αμφιφυλόφιλους αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share