Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη Φιλίνη - Ποιος της χρωστάει 20.000 ευρώ

«Μην ρωτάς εμένα για υπέρογκα ποσά...»

20 Οκτωβρίου 2022 16:55
Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη Φιλίνη - Ποιος της χρωστάει 20.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και σε ένα… κανόνι. Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά και δεν παντρεύτηκε.

«Έφυγα στην τζενεράλε σε μια δουλειά γιατί μου άλλαξαν ένα νούμερο που είχα. Την άλλη μέρα έγινε χαμός. Με έπαιρναν τηλέφωνο, πήγα αλλά ήταν μια χρονιά δύσκολη. Μετρούσα, όπως οι φαντάροι.

Μην ρωτάς εμένα για υπέρογκα ποσά, δεν έχω καμία σχέση με το είδος. Πάντα ήμουν ριγμένη σε αυτό το κομμάτι. Μου χρωστάνε, δεν θέλω να το θυμάμαι. Με τα σημερινά δεδομένα μου χρωστάνε 15.000 – 20.000 ευρώ, είναι πολλά για εμάς.

Αδικημένη δεν ένιωσα. Μια φορά σε μια δουλειά πήραμε μια άλλη συνάδελφο κι είπε για να παίξω, θέλω να μπω πάνω από την Φιλίνη. Εγώ για να μην χαλάσει η δουλειά είπα ε και τι έγινε τώρα; Εγώ είμαι ακόμα εδώ στη δουλειά κι αυτήν δε δουλεύει» είπε χαρακτηριστικά!

Ελένη Φιλίνη: Η επική αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα «Βάνα Μπάρμπα»! Της γύρισε το μάτι και... (Video)

Η Ελένη Φιλίνη ακούει το όνομα «Βάνα Μπάρμπα» και της γυρίζει πραγματικά το μάτι!

Μόλις οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν το όνομα «Βάνα Μπάρμπα», η Ελένη Φιλίνη άστραψε και βρόντηξε αφού είναι γνωστό πως έχουν κόντρα!

Η ίδια είπε σε έντονο ύφος: «Μιλήσαμε, τα είπαμε, το θέμα έχει πάρει την δικαστική οδό, τέλος! Θέλεις να πως τα χειρότερα για σένα και μετά να σου ζητώ συγγνώμη; Όλα έχουν όριο… Έχω απαντήσει! Δεν είναι απλά τα πράγματα! Δεν το περίμενε ούτε κατά διάνοια από τη Βάνα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share