Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ευτράπελα για τη Φαίη Σκορδά on air - Η επική γκάφα με τον Άρη Σοϊλέδη

Τι συνέβη;

20 Οκτωβρίου 2022 16:17
Ευτράπελα για τη Φαίη Σκορδά on air - Η επική γκάφα με τον Άρη Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά θέλησε να προλογίσει το βίντεο. Ωστόσο, δεν πήγαν όλα καλά…Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι η σχέση του ποδοσφαιριστή με τη Σοφιάννα μετά το Survivor.

Για το πρώτο λάθος χρειάστηκε να πει η Φαίη Σκορδά μόνο μία λέξη: «Σολεΐδης». Οι συνεργάτες της την διόρθωσαν γελώντας κι εκείνη έπιασε το κεφάλι της.

«Ψάχνω τα χαρτιά μου τόση ώρα να μην πω λάθος το επίθετο…», διευκρίνισε και στη συνέχεια άρχισε να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις για τον ποδοσφαιριστή.

«Άρης Σοϊλέδης… ο οποίος ήταν πολύ καλός παίκτης στο Survivor; Παντρεύτηκε τη Μαρία Αντωνά; Ποδοσφαιριστής σωστά; Εγώ είμαι άσχετη με τα αθλητικά γι’ αυτό ρωτάω, να με συγχωρέσει ο άνθρωπος», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Φαίη Σκορδά! Την άφησε για μια 20 χρόνια νεότερη!

Συμβαίνουν και στις ομορφότερες γυναίκες. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθεί μια σχέση. Δεν έχει να διασφαλίσει τίποτα η διασημότητα και η ομορφιά! Φυσικά δεν ξέρουμε αν όλα τα παρακάτω είναι ακριβώς έτσι όπως διαβάζουμε!

Το εβδομαδιαίο περιοδικό έχει αναπτύξει την δική του εκδοχή γύρω από τον χωρισμό της πανέμορφης και γοητευτικότατης Φαίης Σκορδά με τον 40χρονο σχεδόν σύντροφο της. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα το οποίο και δεν υιοθετούμε φυσικά, την χώρισε για μια…μικρότερη!

Τη χώρισε για μια πιτσιρίκα” Μετά τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά χώρισε και με τον Νίκο Ηλιόπουλο Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Η Έλενα Ράπτη μιλά για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της: Μου δίνει δύναμη και με αναπαύει…
Μάλιστα, το δημοσίευμα έχει τίτλο “Οριστικό τέλος για Σκορδά – Ηλιόπουλο. Τη χώρισε για μια πιτσιρίκα”, αφήνοντας υπόνοιες ότι στη σχέση τους μπήκε τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως “για ένα διάστημα φάνηκε να τα κατάφερναν αλλά η εξέλιξη τελικά δεν ήταν καλή. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ανάμεσά τους έχει μπει τρίτο πρόσωπο. Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share