Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιές» στο Μπάκιγχαμ άναψε η εξομολόγηση-βόμβα της Δούκισσας του Σάσεξ

«Βόμβες» εκτόξευσε η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι

20 Οκτωβρίου 2022 16:34
Σοκαριστικές αποκαλύψεις Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιές» στο Μπάκιγχαμ άναψε η εξομολόγηση-βόμβα της Δούκισσας του Σάσεξ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Είναι περίπλοκο… αλλά ο Χάρι είναι πάντα ο αισιόδοξος»: Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε προχθές μία άκρως αποκαλυπτική και ευρείας θεματολογίας συνέντευξη, σε ένα από τα αγαπημένα της αμερικανικά περιοδικά, το Variety.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Πέτρα του σκανδάλου» η Μέγκαν: Έξαλλος ο Χάρι με Κάρολο και Γουίλιαμ - Τί τους αρνήθηκε το βράδυ που πέθανε η Ελισάβετ

H Δούκισσα του Σάσσεξ, η οποία με την απλότητα και τη γλυκιά της εμφάνιση ξέρει πολύ καλά να μαγνητίζει τα βλέμματα και να δείχνει προσιτή σε όλους, ρωτήθηκε και έδωσε απαντήσεις τόσο για τον θάνατο της Βασίλισσας στην οποία απέτισε φόρο τιμής, την οικογενειακή ζωή με τον Πρίγκιπα Χάρι, όσο και για το αν θα επιστρέψει σε παραγωγές του Hollywood.

Ενώ δεν εκφράζει άμεσα τις ανησυχίες της, σίγουρα υπαινίσσεται προβλήματα στη σχέση τους με τη Βασιλική Οικογένεια, ειδικά μετά το θάνατο της Βασίλισσας και παραδέχεται ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είναι εκείνος που δεν το βάζει κάτω ακόμα και όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν.

Σε μία εξομολόγηση-βόμβα, η Μέγκαν αποκαλύπτει ότι είναι περήφανη για τη γνωριμία της και τη "ζεστή" σχέση που είχε αναπτύξει με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αρχική συνάντηση που είχαν πριν χρόνια και θυμήθηκε όμορφες στιγμές μαζί της στο παλάτι. Αποκάλεσε μάλιστα τη μονάρχη, "μητριάρχη" της Βασιλικής Οικογένειας τονίζοντας τον σπουδαίο και δυναμικό ρόλο της.

Δεν δίστασε, ακόμα να μιλήσει ανοικτά για τις παρανοήσεις που προκλήθηκαν μετά τον γάμο της με τον Χάρι το 2018 με τον οποίο, όπως φαίνεται, απολαμβάνουν την καθημερινότητα στο έπακρο, με απόλυτα απλό τρόπο. Μία συνηθισμένη τους ημέρα, θα προετοιμάσουν τα παιδιά, θα συζητήσουν μέσω zoom με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και στο τέλος, θα απολαύσουν το μπιφτέκι τους στο In-N-Out, το οποίο θα παραγγείλουν μέσα από το αυτοκίνητο (όλοι εκεί ξέρουν τι θα παραγγείλουν, "το γνωστό") ή θα δοκιμάσουν γιγαντιαία μπισκότα σοκολάτας τα οποία λατρεύουν.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιές» στο Μπάκιγχαμ άναψε η εξομολόγηση-βόμβα της Δούκισσας του Σάσεξ

Όσο για την επιστροφή της στο Hollywood, είναι κάτι το οποίο δεν σκοπεύει να κάνει, ωστόσο, όπως δήλωσε θα χαιρόταν ιδιαιτέρως αν βοηθούσε κάποια ηθοποιό η οποία θα την υποδυόταν σε κάποια ταινία "αρκεί να βρει την απαλότητα, την παιχνιδιάρικη διάθεση και το γέλιο - μπορεί και να με πάρει τηλέφωνο".
Αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν θα εμπόδιζε τα παιδιά της να ακολουθήσουν την υποκριτική ως καριέρα.

Η αγάπη της με τον Χάρι είναι σίγουρα αυτή που κέρδισε τον κόσμο "γιατί ο κόσμος αγαπάει την αγάπη". Μέσα από την ιστορία αγάπης τους βλέπουν και αντιμετωπίζουν και όλα τα πράγματα στη ζωή. "Αγάπη για τον σύντροφο, αγάπη για τον εαυτό μας, αγάπη για τους γύρω μας και την οικογένεια. Το χρησιμοποιούμε ως βάση για το είδος των εκπομπών και των ντοκιμαντέρ που θέλουμε εκεί έξω".

Στα πλαίσια της άκρως ενδιαφέρουσας συνέντευξης, η Μέγκαν συμμετείχε και σε μία λαμπερή φωτογράφιση για το περιοδικό όπου φόρεσε ένα φόρεμα Jason Wu αξίας 4.657 Δολαρίων με το οποίο φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη μπρούμυτα και χωρίς παπούτσια. Επίσης, για τους σκοπούς της φωτογράφισης, φόρεσε και άλλα ακριβά ρούχα, όπως ένα φόρεμα Carolina Herrera 2.990 Δολαρίων και ένα φόρεμα Galvin 1.560 Δολαρίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share