Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο άνδρας που έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να τον αποθεώσει: «Θέλει κότσια αυτό - Μπράβο του!»

Δεν έκρυψε τον θαυμασμό της

20 Οκτωβρίου 2022 15:09
Ο άνδρας που έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να τον αποθεώσει: «Θέλει κότσια αυτό - Μπράβο του!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αποθεωτικά λόγια για τον Τούρκο σέντερ, Ενές Καντέρ, μίλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε με αυτόν τον τρόπο μήνυμα στήριξης στον ΝΒΑer, που αυτές τις μέρες βρέθηκε στη χώρα μας.

Η ανάρτησή της αναφέρει:

«Ο Ενες Καντερ ,ο Τούρκος μπασκετμπολίστας μας λέει ποσο αγαπάει κ στηρίζει την Ελλάδα κ τολμά να αποκαλεί δημόσια δικτάτορα τον Ερντογαν. Θέλει κότσια όλο αυτό . Μπραβο του.»


Ανελέητα «καρφιά» στη Ρούλα Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό - «Ήταν φυσική φθορά...»

Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρωτες, που προκάλεσαν αίσθηση μέσα στα χρόνια, με το γάμο με τον Νάσο Γαλακτερό να λήγει πάντως εξίσου άδοξα με εκείνο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αν και με τον πρώτο διατηρεί σίγουρα καλύτερες σχέσεις.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό τους προχώρησαν σε νέες σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και έκανε μια κόρη.

Τα λόγια του Γαλακτερού για το διαζύγιο με τη Ρούλα

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share