Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «μαγικό» πρωινό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Αυτό το τρόφιμο τρώει κάθε μέρα και διατηρεί κορμάρα!

Και είναι λαχταριστό!

20 Οκτωβρίου 2022 12:09
Το «μαγικό» πρωινό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Αυτό το τρόφιμο τρώει κάθε μέρα και διατηρεί κορμάρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες κατάφερε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και να ξεφορτωθεί από πάνω της μερικά περιττά κιλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της «συντήρησης» των κιλών της και έτσι έχει διαμορφώσει αντίστοιχα τη διατροφή της.

Δείτε επίσης: «Χρυσός» τοκετός για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το κόστος της πανάκριβης γέννας του παιδιού με τον Σταθοκωστόπουλο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό πρωινό που επιλέγει να τρώει προκειμένου να παραμένει φιτ.

Το πρωινό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

πρωινο-σπυροπουλου-διαιτα-τροφιμο-20-10

  • Ένα pancake βρώμης
  • 1 βιολογική μπανάνα κομμένη σε κομμάτια
  • Vegan πρωτεινική πραλίνα φουντουκιού

Η «μαγική» δίαιτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Η παρουσιάστρια συνδύασε την επιστροφή της στην τηλεόραση με ένα ολικό makeover.

Η αλήθεια είναι πως και η ίδια έχει παραδεχθεί ότι ήταν "στρατιώτης" στη διατροφή της προκειμένου να φτάσει τον στόχο της και το κατάφερε με το παραπάνω.

Τρώει χωρίς να πιέζεται, αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις του οργανισμού της, και δεν αμελεί τα γεύματα που της χρειάζονται. Το διατροφολόγιο του καθενός μπορεί να είναι προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στις εκάστοτε ανάγκες του, ωστόσο ρωτήσαμε και μάθαμε τι τρώει ενδεικτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα σε μία μέρα, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του διατροφολόγου της Δημήτρη Πέππα.

  • Πρωινό: Κουλούρι Θεσσαλονίκης ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης
  • Δεκατιανό: 20 γρ. μαύρη σοκολάτα ή 1 φρούτο (π.χ. μπανάνα)
  • Μεσημεριανό: Μπιφτέκι με σαλάτα
  • Βραδινό: Ομελέτα με 3 ασπράδια, μανιτάρια, πιπεριές ή σαλάτα με σπανάκι και 1/2 αβοκάντο

Tip: Πίνει πολύ νερό. Τα ροφήματα όπως το τσάι και το χαμομήλι βοηθούν παράλληλα στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share