Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος «φωτοτυπία» του Κώστα Κόκλα και ανιψιός του Σπύρου Σούλη

Εντυπωσιακή ομοιότητα!

20 Οκτωβρίου 2022 09:47
Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος «φωτοτυπία» του Κώστα Κόκλα και ανιψιός του Σπύρου Σούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Κόκλας έχει πιστούς followers στο Instagram, οι οποίοι γεμίζουν με like τις αναρτήσεις του. Ο ηθοποιός έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ, όπου δημοσιεύει στιγμές από τα επαγγελματικά του πρότζεκτ, ενώ λιγότερο συχνά θα δούμε φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

Πέρα όμως από ταλαντούχος ηθοποιός, ο Κώστας Κόκλας είναι και ένας περήφανος μπαμπάς. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι 13 ετών και έχει μεγαλώσει πολύ. Τον γιο του απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, αδελφή του αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Σπύρου Σούλη.

«Θα ήθελα να έχω παραπάνω από ένα παιδιά. Το ένα παιδί είναι λαχτάρα. Θα ήθελα ο Δημήτρης να έχει μια παρέα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, γιατί είχαμε “χάσει” ένα παιδί πριν με την Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να του κάνουμε αδελφάκι. Το είχαμε “χάσει” δύο χρόνια πριν από τον Δημήτρη. Τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει στη πορεία της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί, ούτε μου περνάει από το μυαλό», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα ο Κώστας Κόκλας, βλέπουμε ότι ο Δημήτρης έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι ίδιος ο μπαμπάς του!

Τα έφερε τούμπα ο Κώστας Κόκλας: «Από τότε που χώρισα, δεν...»

Ο Κώστας Κόκλας είχε καθίσει πριν λίγο καιρό στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το πως είναι οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του αλλά και τον λόγο που δεν έχει κάνει κάποια νέα σχέση.

«Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα μαζί του, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για εσένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος κι εσύ ξέρεις για τον άλλο. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδιά» είπε ο Κώστας Κόκλας.

«Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Αν δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο σε μια τέτοια διαδικασία μιας νέας σχέσης. Μια δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος… Από τότε που χώρισα, δεν έχω κάνει μεγάλη σχέση. Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω. Τώρα πια περνώ καλά μόνος μου» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share