Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Με παρέσυρε η Ρούλα Κορομηλά και με έκανε...» - «Βόμβα» από τον Βαλάντη!

Τι αποκάλυψε για την παρουσιάστρια;

19 Οκτωβρίου 2022 11:41
«Με παρέσυρε η Ρούλα Κορομηλά και με έκανε...» - «Βόμβα» από τον Βαλάντη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά για να αλλάξει την εμφάνισή του σε σχέση με το πως συστήθηκε αρχικά στο κοινό, είχε μιλήσει ο Βαλάντης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show». Παράλληλα, δείτε τη νέα αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του ο τραγουδιστής.

«Βγήκα ως ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα.

Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ» τόνισε ο τραγουδιστής.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

«Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας»

Άγριο ξέσπασμα Ρούλας Κορομηλά: «Άρρωστοι άνθρωποι - Τα τέρατα αυτά κυκλοφορούν ανάμεσα μας...»

Η Ρούλα Κορομηλά πολλές φορές κάνει αισθητή την παρουσία της στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, όπου πολλές φορές με αναρτήσεις της έχει πάρει θέση για καίρια ζητήματα.

Έτσι και αυτή τη φορά ο κατ' εξακολούθηση βιασμός της 12χρονης στον Κολωνό δεν την άφησε αναίσθητη και θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

Με ένα μήνυμα-φωτιά, η γνωστή παρουσιάστρια κατακεραυνώνει όλα αυτά τα τέρατα της κοινωνίας στην οποία ζούμε, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Άρρωστοι άνθρωποι. Άρρωστα ένστικτα. Καταστρέψατε τη ζωη ενός 12χρονου παιδιού. Τα τέρατα αυτά κυκλοφορούν ανάμεσα μας. «Ευυπόληπτοι οικογενειάρχες»! 200 «πελάτες» παιδοβιαστες έκλειναν ραντεβού για να βιάσουν το κοριτσάκι.Βρείτε τους όλους.Προστατέψτε τα παιδιά μας απο τα κτήνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share