Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατακεραύνωσε χωρίς προηγούμενο την Ναταλία Γερμανού - «Ήταν καταπιεστική...»

Αποκαλυπτικά τα όσα είπε γνωστό καλλιτέχνης

18 Οκτωβρίου 2022 17:18
Κατακεραύνωσε χωρίς προηγούμενο την Ναταλία Γερμανού - «Ήταν καταπιεστική...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού έχει καταγράψει αρκετές σχέσεις στο παρελθόν με ουκ ολίγους επίσης γνωστούς της showbiz, με έναν εξ αυτών να αναφέρεται στο πώς συμπεριφερόταν η γνωστή παρουσιάστρια.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε το Θάνο Καλλίρη, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική «εξομολόγηση» για την κατάθλιψη, ενώ μίλησε για τα παιδιά του, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, για την οποία κρίνεται το τηλεοπτικό της μέλλον, και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αλλά και τις θαυμάστριές του.

Το σχόλιο του Καλλίρη για τη σχέση με τη Γερμανού

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», περιέγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στην εμφάνισή του, και στον χρόνο που περνάει χωρίς να τον επηρεάζει, ο ίδιος είπε γελώντας: «Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας;».

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των 90’s, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

«Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού: «Είναι αυτές οι αμήχανες στιγμές...»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει «παγώσει» και τους ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι παρακολουθούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Alpha σε ένα διαφορετικό Καλύτερα δε γίνεται, λόγω της επικαιρότητας.

Δείτε επίσης: Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της Ναταλίας Γερμανού!

«Είναι αυτές ξέρετε, οι αμήχανες στιγμές που περνά η ψυχαγωγία αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες που περνά ο πλανήτης. Είμαστε όλοι σε αυτή την μουδιασμένη θέση, αλλά και την ευαίσθητη θέση που θέλουμε και πρέπει να σας ψυχαγωγήσουμε γιατί βεβαίως κι εσείς πρέπει να ξεχαστείτε και εμείς να ξεχαστούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε βέβαια», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share