Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν της φαίνεται... με τίποτα: Αυτή είναι η ηλικία της Λίνας Σακκά

Μοιάζει τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερη

18 Οκτωβρίου 2022 12:07
Δεν της φαίνεται... με τίποτα: Αυτή είναι η ηλικία της Λίνας Σακκά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά μπορεί να έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση τα τελευταία αρκετά χρόνια, έχοντας αφήσει και σε σημαντικό βαθμό την υποκριτική λόγω της επιχείρησής της, ωστόσο παραμένει ακόμη και σήμερα ένα αγαπημένο πρόσωπο μιας ωραίας εποχής της μικρής οθόνης.

Η ηθοποιός έπαιξε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αρκετές σειρές, βρίσκεται ακόμη στα θεατρικά τεκταινόμενα και, πλέον, έχει τη ζωή της στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχει ανοίξει έναν παιδότοπο, που έχει επεξεργαστεί με μεράκι.

Η ίδια, άλλωστε, ζει το όνειρό της ερχόμενη από την Κύμη, αφού πάντοτε ήθελε να πραγματοποιήσει την επιδίωξή της να γίνει ηθοποιός, μένοντας ουσιαστικά όλη της τη ζωή στην Αθήνα, κάτι που φυσικά κατάφερε και με το παραπάνω, απολαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την χαρά της μητρότητας με το γιο της.

Η αλήθεια για την ηλικία της

Έχετε αναρωτηθεί, ωστόσο, ποια είναι η ηλικία της; Η Λίνα Σακκά, λοιπόν, εντυπωσιάζει, αφού έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1976, κάτι που σημαίνει πως είναι στα 46 της χρόνια. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν της φαίνεται, με το νεανικό και γλυκύτατο πρόσωπό της, σε συνδυασμό με την εν γένει «εκρηκτική» της παρουσία χωρίς να έχει κάνει παρεμβάσεις, να τη δείχνουν τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share