Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρωτας στο "κόκκινο" για την Βάσω Λασκαράκη: "Ο έρωτας και το σκίρτημα..." - Η αποκάλυψη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

"Είναι το ίδιο όπως την πρώτη φορά που..."

17 Οκτωβρίου 2022 20:55
Έρωτας στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης και μίλησε στο περιοδικό OK!, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Με την ευκαιρία, δείτε το δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, σχολιάζοντας την απόσταση που έχει για κάποιο διάστημα με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς ο σεφ εργάζεται στην Κρήτη.

Μιλώντας για τη συνθήκη του έρωτα στις ζωές των ανθρώπων μέσα στα χρόνια, η ίδια σημείωσε: «Ο έρωτας και το σκίρτημα δεν αλλάζουν. Είναι το ίδιο όπως την πρώτη φορά που το βιώσαμε. Το πρώτο καμπανάκι λοιπόν του έρωτα δεν αλλάζει με βάση την ηλικία. Απλά με τα χρόνια το διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Το πρώτο φιλί που ανταλλάσσεις με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος είναι πάντα κάτι μαγικό».

Με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο διανύουν τον πέμπτο χρόνο μαζί, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τους έχουν κάνει να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Κρήτης και Αθήνας: «Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο».

«Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας. Εμάς αυτή η απόσταση μας κρατάει σε μια επαγρύπνηση. Κρατάει την καθημερινότητά μας στα κόκκινα. Δεν το παίρνω βαρέως ότι περνάμε κάποιον καιρό χωριστά, ωστόσο υπάρχουν πολλές μέρες που έχω την ανάγκη να είναι εδώ και δεν είναι. Ή θα ήθελα να είναι και δεν είναι. Είναι κάποιες μέρες που λες “αχ, να τον είχα εδώ!”. Αλλά το έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε βρει την ισορροπία. Πηγαινοερχόμαστε συνέχεια και εκείνος κι εγώ» σημείωσε η ηθοποιός.

«Θύελλα» αντιδράσεων με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη 5 χρόνια μετά το διαζύγιο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια με τη Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο καλούνται να συνυπάρξουν ξανά, καθώς βρίσκονται στην ίδια παραγωγή.

Ο ίδιος είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share