Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασίκης ο Σάκης Ρουβάς: Έτριξαν τα πατώματα με την ζειμπεκιά του - Καμάρωνε η Κάτια Ζυγούλη (video)

Λεβέντης με τα όλα του

17 Οκτωβρίου 2022 20:32
Ασίκης ο Σάκης Ρουβάς: Έτριξαν τα πατώματα με την ζειμπεκιά του - Καμάρωνε η Κάτια Ζυγούλη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πάει καιρός απ'όταν η πρώην παίκτρια του «My style rocks», Μαρία Λέκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στον Πύργο Μελισσουργού.

Στην δεξίωση παρευρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς, προσωπικός φίλος του ζευγαριού, ο οποίος παραδέχτηκε από μικροφώνου ότι είναι από τους ωραιότερους γάμους που έχει πάει στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση. Με την ευκαιρία, δείτε το ζειμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να γονατίσει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Θα είμαι τίμιος. Όταν ζήτησα από τον Σάκη να χορέψει ζεϊμπέκικο, ήμουν σίγουρος ότι θα αρνηθεί. Με διέψευσε πανηγυρικά».

Κοντά στον χωρισμό Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη; Η φωτογραφία που προκάλεσε «θύελλα» στο γάμο τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αν και κατά καιρούς έχουν ακουστεί αρκετά σχετικά με την αντοχή του γάμου τους.

Ο γνωστός ερμηνευτής ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του και πρώην μοντέλο, υποδεχόμενοι τον Αύγουστο. «Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να ”φορτίσουμε” τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία της ανάρτησης.

Μέσα από αυτήν την ανάρτηση, ο τραγουδιστής βάζει ένα «τέλος» στις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν «σύννεφα» στο γάμο τους και απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, έχοντας μάλιστα γνωριστεί με... παράξενο τρόπο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share