Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Φθάνω τους ανέμους που σε βλέπουν": Σπαράζει καρδιές το νέο μήνυμα της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

"Σαν σήμερα γεννήθηκες."

17 Οκτωβρίου 2022 19:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν από την ημέρα των γενεθλίων του (δείτε συγκινητικές εικόνες από την κηδεία του) και η σύζυγός του έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη για την 17η Οκτωβρίου.

Μέσα από ιστορία στο Instagram που ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ, η Δώρα Τσαμπάζη αφιέρωσε μερικούς στίχους από μία Καναδή ποιήτρια, ενώ έκανε γνωστό ότι σαν σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της είχε κάνει και πρόταση γάμου.

Με ένα στίχο της Rupi Kaur, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία αφιέρωση για τον ολυμπιονίκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, μετά από δύο χρόνια σκληρής αναμέτρησης με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία με τη σελίδα από την ποιητική συλλογή της Κανδής ποιήτριας και φωτογράφου, «Ο ήλιος και τα λουλούδια», με τον στίχο: «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

Στην ανάρτηση πρόσθεσε:

«Σαν σήμερα γεννήθηκες.

Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε.

Σήμερα μόνο αυτό».

Δείτε την ανάρτησή της

'Φθάνω τους ανέμους που σε βλέπουν': Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Έδινε κουράγιο σε καρκινοπαθείς ενώ πάλευε για τη ζωή του - Η συνομιλία του με τη μαραθωνοδρόμο Σόνια Τσεκίνι & το μεγαλείο της ψυχής του (Video)

O Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που πέθανε την Παρασκευή έπειτα από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο, ακόμα και στο τέλος της ζωής του, έδινε δύναμη και κουράγιο σε άλλους καρκινοπαθείς.

Η μαραθωνοδρόμος Σόνια Τσεκίνι που παλεύει με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι ένα χρόνο πριν, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της έδινε κουράγιο να μην τα παρατάει, την ώρα που έδινε δύσκολη μάχη.

«Έμαθε για την περιπέτειά μου και το μόνο που είπε, ήταν "μην το βάζεις κάτω και εγώ το ίδιο, αλλά μάλλον το δικό μου είναι πολύ δύσκολο". Μιλήσαμε για να μου δώσει δύναμη εμένα και μου έδινε αυτός κουράγιο και του είπα ότι δεν ήξερα, ιδέα δεν είχα» ανέφερε η μαραθωνοδρόμος μιλώντας στο Open.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αν και έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, νοιαζόταν περισσότερο για τους δικούς του ανθρώπους και δεν ήθελε να τους στεναχωρήσει με το δικό του πρόβλημα υγείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share