Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Έγινε "Λούης" ο Γιώργος Παπαδάκης - Το περιστατικό που τον έκανε να το βάλει στα πόδια (video)

Άρχισε να τρέχει ο παρουσιαστής

17 Οκτωβρίου 2022 18:13
Έγινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ζήσει πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, από άσχημες μέχρι αστείες. Στις τελευταίες θα μπορούσε κάποιος να συμπεριλάβει το περιστατικό με τον Τέρενς Κουίκ που έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να τρέχει μέσα στο στούντιο; Με την ευκαιρία, δείτε την γυναίκα που τρέλανε τον δημοσιογράφο.

Μία δήλωση του Τέρενς Κουίκ που ήταν στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε τον παρουσιαστή να σηκωθεί και να φύγει τρέχοντας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τη συνέντευξη του Κουίκ σηκώθηκε και διά χειραψίας τον χαιρέτησε και ο Τέρενς Κουίκ του είπε αστειευόμενος:

«Νόμιζα ότι σηκώθηκες από σεβασμό, λόγω ηλικίας… είναι φυσιογνωμικά μεγαλύτερος από μένα, αλλά στην ηλικία είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος».

Και ο Γιώργος Παπαδάκης τότε φεύγοντας από τη θέση του άρχισε να τρέχει:

«πάω πίσω τρέχοντας ως νέος άνθρωπος. Πού να τρέξει ο Κουίκ; Θα είχε πέσει κάτω με αυτά τα πράγματα. Θα κάνω και ένα γύρο μέχρι να αρχίσουν οι διαφημίσεις. Έτσι που με λένε μεγάλο».

«Αυτό που πρέπει να κάνεις με τον Γιώργο Παπαδάκη είναι...» - Στην φόρα όλο το παρασκήνιο της σχέσης με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι αυτή, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη από την φετινή σεζόν με την προοπτική της διαδοχής, με την ίδια να αναφέρεται στις μεταξύ τους σχέσεις, τη στιγμή που η εκπομπή τους έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πέρασε το καλοκαίρι της μελετώντας το «Καλημέρα Ελλάδα», αφού ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αυτός που της τηλεφώνησε και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του. Όταν έγινε το τηλεφώνημα η Μαρία Αναστασοπούλου βρισκόταν στο Ελαφονήσι στην Κρήτη για τις διακοπές του Πάσχα.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας τους και η αλήθεια για τις σχέσεις τους

«Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο Καλημέρα Ελλάδα.

Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση με τον ΣΚΑΪ δεν είχε να κάνει με αριθμούς, συμπλήρωσα 15 χρόνια στον σταθμό. Είχαν γίνει πολλές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς, όχι όμως τότε από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πρώτα μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Σκεφτόμουν πώς θα έλεγα το “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Εγώ είχα καψούρα με αυτή την εκπομπή. Αποφάσισα ότι είναι πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη. Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή».

Για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη είπε: «Μπορείς να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι, αρκεί να τον κάνει να αισθανθεί ασφαλής. Να μην εκθέσεις κανέναν ή την εκπομπή. Ο Γιώργος είναι απρόβλεπτος. Στην πρώτη σύσκεψη έχει βρει ειδήσεις που δεν τις είχε δει κανένας άλλος, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό».

Ενώ για τη φετινή σκυταλοδρομία η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Δεν υπάρχει σχέδιο. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω μόνη μου την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη , ήρθα εδώ για να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος αποφασίζει για την εκπομπή του. Πορευόμαστε αυτή τη στιγμή μαζί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share