Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας τέρας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η γκρι αμαξάρα του ηθοποιού που θα ζήλευε... και ο Χάμιλτον

Σε κάνει... να χαζεύεις

17 Οκτωβρίου 2022 13:35
Ένας τέρας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η γκρι αμαξάρα του ηθοποιού που θα ζήλευε... και ο Χάμιλτον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα ζευγάρι απόλυτα επιτυχημένο... σε όλα, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να μη σταματούν ποτέ και, φυσικά, την περιουσία τους να έχει δημιουργηθεί πετραδάκι προς πετραδάκι.

Ο γνωστός ηθοποιός, άλλωστε, έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς ξεκίνησε από το μηδέν και το... βυτιοφόρο των γονιών του, μέχρι να φτάσει στην απόλυτη καταξίωση της καριέρας του στον χώρο της υποκριτικής με δικό του θέατρο, το Δελφινάριο, στο οποίο ετοιμάζει μια νέα παράσταση.

Το αξιοζήλευτο αυτοκίνητο του Σεφερλή

Το ζευγάρι διαθέτει επιχειρήσεις και πολλές ασχολίες ακόμη, δρέποντας τους καρπούς της κοινής πορείας του στη ζωή κι έχοντας, ασφαλώς, το δικαίωμα σε αντίστοιχες επιλογές. Μία από αυτές είναι και το αυτοκίνητο του Σεφερλή, που άπαντες θα ζήλευαν.

Το μεγάλο του γκρι αυτοκίνητό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως εμφανίστηκε μια μέρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Και το σίγουρο είναι, ότι ακόμη και ο... Λιούις Χάμιλτον θα ζήλευε στη θέα αυτού του οχήματος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share