Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ήταν η εποχή που είπα... τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι;»

Όσα δήλωσε για τον χωρισμό του

16 Οκτωβρίου 2022 20:27
Συγκλόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ήταν η εποχή που είπα... τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με αφορμή την φετινή του εμπειρία ως παρουσιαστής του Asia Express.

Μιλώντας για τις πιο έντονες περιόδους της ζωής του, ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στο διάστημα του χωρισμού του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Και πρόσθεσε για τον χωρισμό: «Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης καλεσμένος στο Dot.

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Η ανάρτηση που τα είπε όλα

Για μια ακόμη Παρασκευή το πολυσυζητημένο ριάλιτι Asia Express επιστρέφει στο Star για ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης φρόντισε να ενημερώσει τους followers του στο Instagram για το αποψινό επεισόδιο με ένα story.

Τροχός της Τύχης: Παίκτης τρέλανε τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Ο γρίφος που έλυσε και το απίστευτο ποσό που κέρδισε (video)

Σε πρόσφατο επεισόδιο του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του Star, «Ο Τροχός της Τύχης», συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, έμεινε άφωνος όταν ένας παίκτης έλυσε τον γρίφο!

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης έχοντας ελάχιστα γράμματα στον πίνακα και χωρίς κανένα φωνήεν, κατάφερε να λύσει τον γρίφο με θέμα την μυθολογία και να βρει σχετικά γρήγορα την κρυμμένη φράση «Το νησί των Κυκλώπων» συγκεντρώνοντας έτσι το τελικό ποσό των 6.520 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share