Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν το περίμενε - Ήμουν μέσα σε...»: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη (video)

Όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

16 Οκτωβρίου 2022 16:13
«Δεν το περίμενε - Ήμουν μέσα σε...»: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί ετοιμάζεται να παντρευτεί και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. Βέβαια οι συνεργάτες του δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα… γέλια τους!

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει. Δεν το ήξερε (σ.σ. η Ιωάννα). Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα.

Ήμουν μέσα στη γόνδολα και δεν το περίμενε. Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με μπαλκόνι για να κάνουμε dinner έξω. Δεν υπήρχε μπαλκόνι. Έρχονται δύο κορίτσια για φωτογραφίες, που ήθελε να κάνει η Ιωάννα και λέω θέλω να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα ωραίο μέρος στη γέφυρα αλλά ήθελε γόνδολα» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη - «Πονάω απεριόριστα...»

Μέρα με τη μέρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φτάνουν όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Η influencer βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέρα από τις ευτυχισμένες στιγμές που μοιράζεται με τους followers της, υπάρχουν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε έγκυος. Η ίδια με σημερινό της 6/10 story αναρωτιέται για το αν όλες οι γυναίκες που βρίσκονται στην κατάστασή της αντιμετωπίζουν τους ίδιους πόνους.

Βοηθός της βέβαια σε όλα όσα περνάει σε αυτή την γλυκόπικρη περίοδο είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εξελιχθεί απροσδόκητα σε χαζομπαμπά. Από τη μία απαντά σε οποιονδήποτε προσβάλει τη σύντροφό του, ενώ από την άλλη θέλει να είναι μαζί της κάθε στιγμή, ακόμα και σε βιντεοκλήση.

Αυτό το θέμα αντιμετωπίζει η Τούνη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Γράφει λοιπόν σε σημερινό της story από το κομμωτήριο:

«Θα μοιραστώ μαζί σου τον πόνο μου κυριολεκτικά. Η μέση μου τις τελευταίες ημέρες με έχει πεθάνει. Μάλλον είναι λόγω της εγκυμοσύνης, δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά, τόσο πονάω απεριόριστα παντού όλη ημέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share