Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλόνισε η Αντιγόνη Ψυχράμη για τον εφιάλτη που βίωσε: «Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι, με πέταξαν κάτω...»

«Μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, έχασα...»

15 Οκτωβρίου 2022 19:44
Συγκλόνισε η Αντιγόνη Ψυχράμη για τον εφιάλτη που βίωσε: «Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι, με πέταξαν κάτω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αντιγόνη Ψυχράμη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ.

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία και τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στον εφιάλτη που βίωσε στα 17 της χρόνια, όταν βρέθηκε υπό την απειλή όπλου σε ληστεία τραπέζης.

«Από εκεί ξεκίνησε το θέμα με τις κρίσεις πανικού και άρχισα ψυχοθεραπεία. Είχα βρεθεί σε μια ληστεία μέσα σε τράπεζα σε ηλικία 17 ετών. Με πιάνουν με ένα όπλο στο κεφάλι και με βάζουν κάτω, γίνεται η ληστεία και με κεφαλοκλείδωμα, με πήραν έξω, μέχρι να πάρουν τους σάκους και να ανέβουν στη μηχανή, με πέταξαν κάτω και φύγανε», περιέγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Και πρόσθεσε για όσα ακολούθησαν: «Μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, έχασα δέκα κιλά, πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου δευτερόλεπτο, όλα αυτά», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Συγκλονίζουν τα λόγια του Δημήτρη Μακαλιά για τον αδερφό του!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ραγίζει καρδιές με μια συγκινητική δημοσίευση που έκανε με τον αδερφό του που έφυγε ξαφνικά από την ζωή!

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αδικοχαμένου αδερφού του, Τάσου, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 30 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share