Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου - Με το «μακρύ» της χέρι κατηγορείται πως άρπαξε...

Το χρονικό του περιστατικού

15 Οκτωβρίου 2022 18:56
Σάλος με κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου - Με το «μακρύ» της χέρι κατηγορείται πως άρπαξε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιβάλλον της Αθηνάς Οικονομάκου τα νέα που έγιναν γνωστά μόνο θετικά δεν είναι, αφού ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο βρίσκεται σε δύσκολη θέση με κατηγορίες, που πήραν δημόσια διάσταση, τη στιγμή που η ηθοποιός υπέστη μια επιπλοκή στην υγεία της.

Η φιλία και η σχέση εμπιστοσύνης υπήρχαν, η επαγγελματική επιτυχία ήταν δεδομένη κι έτσι ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής δεν είχε τον παραμικρό δισταγμό όταν έπεσε η ιδέα να συνεταιριστεί με την κορυφαία ενδυματολόγο της showbiz, Νικόλ Παναγιώτου.

Ενάμιση χρόνο αργότερα όλα τινάχθηκαν στον αέρα και ο πρώην - πλέον - συνεταίρος έχει καταφύγει στα δικαστήρια, σύμφωνα με χθεσινό(14/6) δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κατηγορώντας την άλλοτε φίλη του ότι αντί να του ανοίξει πόρτες με την αναγνωρισιμότητά της του έκλεισε το σπίτι βάζοντας χέρι στον εταιρικό λογαριασμό.

εσπρεσσο-πρωτοσελιδο-αθηνα-οικονομακου-15-10

Το χρονικό του περιστατικού

Ο σκοπός της συνεργασίας των δυο πλευρών ήταν να συστήσουν μια ετερόρρυθμο εταιρία (στον χώρο της αισθητικής - καλλωπισμού) στην οποία έπαιζε σημαντικό ρόλο η παρουσία της γνωστής στους κοσμικούς κύκλους (και για τη διπλή κουμπαριά της με την Αθηνά Οικονομάκου) ενδυματολόγου. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά...

Όμως, όπως υποστηρίζει στην προσφυγή του στην Δικαιοσύνη ο επαγγελματίας, η Νικόλ άρχισε να δανείζεται χρήματα από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και να τα περνάει μέσω εμβασμάτων στον προσωπικό της, με την υπόσχεση ότι θα τα αποπλήρωνε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ο συναίτερός της λέει ότι έδειξε καλή πίστη και δεν της ζήτησε να δεσμευτεί γι' αυτό.

Μέσα σε ενάμιση χρόνο η ενδυματολόγος φέρεται ότι έκανε συνολικά 41 διατραπεζικές μεταφορές προς τον ατομικό της λογαριασμό παίρνοντας συνολικά το ποσό των 69.500 ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγορείται ότι αποχώρησε από την εταιρεία αφήνοντας εκκρεμή την υποχρέωση να επιστρέψει αυτό το ποσό που κατέστη ληξιπρόθεσμο και έως σήμερα παραμένει ανεξόφλητο.

Ο πρώην συνέταιρός της υποστηρίζει ότι παρά τις αλλεπάλληλες προφορικές οχλήσεις του και παρά την εξώδικη προσφυγή που έκανε δίνοντας και περιθώριο εξωδικαστικού συμβιβασμού, η πλευρά της ενδυματολόγου του θεάτρου και της τηλεόρασης παραμένεις ασυνεπής καθώς «ουδέποτε συμμορθώθηκε αρνούμενη κακόπιστα να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις».

Έτσι τελικά υπεβλήθηκε αγωγή σε βάρος της Νικόλ Παναγιώτου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο ενάγων φέρεται ότι επικαλείται πως η πρώην συνέταιρός του και φίλη του εμφανίζεται συχνά να ακολουθεί το μοτίβο του «είμαι γνωστή θα σου ανοίξω πόρτες» να αποσπά αυτό που επιθυμεί αλλά να αφήνει εκκρεμότητες.

Όπως λένε στον χώρο όπου δραστηριοποιείται, είναι κοινό μυστικό ότι «έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να σε κάνει να την εμπιστεύεσαι, αλλά με την συμπεριφορά της και τις κινήσεις της σε κάνει να την απομακρύνεις και να κλείνεις ερμητικά τον οποιοδήποτε δίαυλο επικοινωνίας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share