Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μηνάς Μελλισείδης: Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Χριστίνας Αλεξανιάν - Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

Ο άνθρωπος που την κάνει χαρούμενη τα τελευταία χρόνια

15 Οκτωβρίου 2022 09:37
Μηνάς Μελλισείδης: Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Χριστίνας Αλεξανιάν - Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έχει εδώ και χρόνια αποτελέσει μια αγαπημένη ηθοποιό, παίζοντας φέτος στο «Κόκκινο Ποτάμι», με την ίδια να μη μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια, πάντως, έχει τη δική της σχέση τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχει εμφανιστεί πολλές φορές με το σύντροφό της πάντως, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος τους έχει ακυρωθεί.

Το προφίλ του συντρόφου της ηθοποιού και η σχέση τους

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, που είχε μιλήσει σε τελευταία περίπτωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους, έχει βρει τα τελευταία χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο του Μηνά Μελλισείδη. Ο σύντροφός της κατάγεται από την Κρήτη και είναι παραγωγός και εξαγωγέας κορινθιακής σταφίδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας και εδώ και χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Μένουμε μαζί και μοιράζουμε τον χρόνο μας ανάμεσα στην Κηφισιά, το Κιάτο και το Ηράκλειο, ενώ συχνά- πυκνά κάνουμε ταξίδια λόγω της παράστασης “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν” που όπως ξέρεις υπογράφω και ερμηνεύω η ίδια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην εφημερίδα, «Reallife».

Χριστίνα Αλεξανιάν Μηνάς Μελλισείδης

Οι δυο τους μάλιστα σχεδίαζαν να παντρευτούν, κάτι που ωστόσο δεν έγινε λόγω του κορονοϊού, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not», η ηθοποιός είχε αναφέρει για το μυστήριο του γάμου: «Ο γάμος μου θα είναι κάτι απλό, για φίλους δεν φαντάζομαι κάτι πομπώδες. Δεν νομίζω να φορέσω νυφικό».

Χριστίνα Αλεξανιάν Μηνάς Μελλισείδης μαζί

Η ηθοποιός αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, είχε μιλήσει στη «Real» για τον αγαπημένο της και είχε εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά της για εκείνον, λέγοντας: «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share