Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

"Προσπαθώ να διατηρήσω..." - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Όλα όσα είπε για τον έρωτα και τον γάμο της

14 Οκτωβρίου 2022 15:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 είχε βρεθεί καλεσμένη η Αθηνά Οικονομάκου, την (Τετάρτη 12/10).

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τα παιδικά της χρόνια στο Γύθειο, για την προσωπική της ευτυχία, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ίδια δήλωσε αρχικά για τα παιδικά της χρόνια: "Το τιμώ το μέρος που έχω μεγαλώσει. Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι όμορφο, αγνό. Ήταν πιο ανέμελα χρόνια χωρίς φόβο, οι γονείς δεν φοβόντουσαν τόσο. 'Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν αγρίμι". Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την αρχή της σχέσης της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Περνώντας στον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση, ενώ εμφανίστηκε αρνητική για την ώρα σε ένα τρίτο παιδί.

"Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε.

Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις απολαβές της από το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: "Υπάρχουν κάποιοι που το δουλεύουν σωστά και το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο του μάρκετινγκ. Kάποια πολύ μεγάλα ονόματα μπορεί και να παίρνουν μεγάλα ποσά, αν έχουν μεγάλη επιδραστικότητα, ώστε να τα δίνουν τα ποσά αυτά κάποιες εταιρείες".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share