Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Την έκανε "σκόνη" - "Φαρμακερή" ατάκα από τον Γιάννη Μπέζο σε παρουσιάστρια (video)

Πάγωσε το χαμόγελό της

14 Οκτωβρίου 2022 15:39
Την έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είναι άνθρωπος που δεν σηκώνει πολλά πολλά και χαρακτηρίζεται από μία "ωμή" για κάποιους ειλικρίνεια, που κάποιοι την αγαπούν και άλλοι όχι. Ο ίδιος έχει μάθει να μιλά έξω από τα δόντια και να υπερασπίζεται τις αντιλήψεις του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη συναδέλφου του για θεατρική τους συνεργασία.

Η αμήχανη στιγμή με την Τατιάνα Στεφανίδου όταν ρωτήθηκε για την κόρη του

Το ότι δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να συζητήσει για την προσωπική του ζωή το είχε αποδείξει και σε παλαιότερη συνέντευξή του με την Τατιάνα Στεφανίδου, μια στιγμή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τις πιο άβολες στην ελληνική τηλεόραση, ιδίως αν ανακαλέσουμε στο μυαλό μας το "παγωμένο" χαμόγελο της δημοσιογράφου στην απότομη διακοπη της από τον Γιάννη Μπέζο.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Μία», ο βετεράνος ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής του, αλλά και για την πορεία του στο θέατρο.

Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια του έκανε… τρίπλα, βάζοντας στη συζήτηση την νεαρή κόρη του Γιάννη Μπέζου, επίσης ηθοποιό.

«Πριν μιλήσουμε για την Επίδαυρο, θέλω να περάσουμε στην Ηρώ» είπε χαρακτηριστικά η Στεφανίδου.

Η αντίδραση του Μπέζου έπεσε καταπέλτης: «Να μην περάσετε γιατί δεν θα απαντήσω σε αυτά τα θέματα, σας προλαβαίνω», με το χαμόγελο της Τατιάνας Στεφανίδου να… παγώνει και να δευτερολογεί … εις μάτην.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σε δημόσια θέα η επανασύνδεση για τον Γιάννη Μπέζο - Άναυδη η Ναταλία Τσαλίκη

Ο Γιάννης Μπέζος πραγματοποίησε ένα νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα το περασμένο Σάββατο (8/10) στην εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», με τον αγαπημένο ηθοποιό να προχωρά, μεταξύ άλλων, και σε μια... τηλεοπτική επανένωση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου ενώθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 29 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Απαράδεκτοι», έχοντας μαζί τους στην παρέα τους και την Ρένια Λουιζίδου, το γνωστό «αστροπελέκι» όπως την αποκαλούσε ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Οι «Απαράδεκτοι» δεν άφησαν μόνο εποχή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά ήταν και η αρχή για την αλλαγή της κωμωδίας. Η καριέρα της τότε παρέας, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Μπέζο, τον Βλάσση Μπονάτσο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, την Ρένια Λουιζίδου και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, εκτοξεύτηκε και ήταν η αρχή μίας λαμπρής πορείας. Πολλά από τα επεισόδια των δύο σεζόν, έγιναν viral, κυρίως μετά τις επαναλήψεις της σειράς.

Η πορεία τους μετά τη σειρά και η επανένωση

Ο καθένας ακολούθησε την δική του παρέα, αλλά ειδικά μετά την απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου, διατήρησαν μεταξύ τους φιλικές επαφές, αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά. Ο Γιάννης Μπέζος κάλεσε όμως τις δύο αγαπημένες του φίλες, στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» στο Open. Η συζήτηση δεν πήγε στους «Απαράδεκτους» για τους οποίους άλλωστε έχουν μιλήσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που λίγους μήνες πριν ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του είχε πει με την γνωστή του ειλικρίνεια: «Είναι πολύ τιμητικό να σε αγαπούν οι άλλοι, αλλά έχω βαρεθεί τον εαυτό μου στους «Απαράδεκτους». Πώς δεν έχουν βαρεθεί οι άλλοι;».

Η εκπομπή είχε αρκετό τραγούδι και φυσικά ο ηθοποιός κάλεσε την αγαπημένη του Δήμητρα για να ερμηνεύσουν το «Παραμυθάκι μου» και η στιγμή ήταν απολαυστική.

Στην ίδια εκπομπή η Ρένια Λουιζίδου, αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία για την γνωριμία της και την αγάπη που την έδενε με τον Θάνο Μικρούτσικο. «Έδινα το 1984 εξετάσεις στην δραματική σχολή και πήγα μαλλιά - κουβάρια και ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε στις εξετάσεις να πω και ένα τραγούδι. Επέλεξα ένα του Θάνου Μικρούτσικου και το είπα με μεγάλο θράσος. Όταν ήρθα στην Αθήνα σε μία παράσταση κάνει την μουσική ο Θάνος. Και πήγα και του είπα ότι το είχα τραγουδήσει. Άρχισε μία πολύ ωραία σχέση με τον Θάνο, παντρεύτηκε την καλύτερη μου φίλη, τους βάφτισα το παιδί τους. Είχα σχέση ζωής μαζί του, η οποία ξεκίνησε από ένα τραγούδι». Και όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Λέχου η οποία επίσης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή: «Θυμάμαι και τον Θάνο στον γάμο σου, που γελούσε με τον παπά που ήταν παράφωνος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share