Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα Βάσως Λασκαράκη - «Είναι χειρότερο κι από θάνατο...»

Τι εξομολογήθηκε;

14 Οκτωβρίου 2022 15:09
Ξέσπασμα Βάσως Λασκαράκη - «Είναι χειρότερο κι από θάνατο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Σε Ξένα Χέρια» και πόσο επίκαιρος είναι ο ρόλος της.

Δείτε επίσης: Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, όταν...»

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα. Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της.

βασω-λασκαρακη-14-10

Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Τέρμα τα ψέματα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη το 2017!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα , ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share