Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ομηρικός καυγάς για τη Λιάνα Κανέλλη - «Θα μας δείρεις;»

Στα «μαχαίρια» με πασίγνωστο δημοσιογράφο

14 Οκτωβρίου 2022 14:59
Ομηρικός καυγάς για τη Λιάνα Κανέλλη - «Θα μας δείρεις;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταγράψει αρκετούς καβγάδες μέσα στα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς δεν είναι εύκολο να λείψει παντελώς η ένταση, με το δημοσιογράφο κάποτε να τα... χώνει σε συνάδελφό του με πολλές εκφράσεις.

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ο ιστορικός του καβγάς με κορυφαία πολιτικό

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν. Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο... άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τη Λιάνα Κανέλλη, με την οποία είχε χαμός, όπως είχε συμβεί και με κορυφαίο δικηγόρο.

Η απαγόρευση της Λιάνας Κανέλλη στον υιοθετημένο γιο της: «Δεν θέλω να μου κάνει... Το βρίσκω ανώμαλο»

Η Λιάνα Κανέλλη είναι από τις πρωτοπόρους οπαδούς της υιοθεσίας καθώς ο υιοθετημένος γιος της, Γαβριήλ είναι σήμερα 26 ετών και παραμένει “πεισματικά” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, αντιδράσεις είχε προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η βίλα της στα Βόρεια προάστια

«Δεν θέλω ο γιος μου να μου κάνει baby sitting»

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μου κάνει παρέα και baby sitting είχε πει επίσης το 2011 η Λιάνα Κανέλλη. Το βρίσκω ανώμαλο. Να βγαίνει έξω θέλω, να βγαίνει με τους φίλους του και ευτυχώς είναι κοινωνικό παιδί. Χειρότερο πράγμα από ανελεύθερα παιδιά και κυρίως αναγκασμένα να ζουν με τους γονείς δεν υπάρχει. Το παιδί πρέπει να είναι μαζί μου όταν θέλει, όποτε θέλει και σε καμιά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, για λόγους ηθικής στήριξης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share