Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Σημασία σε όλα αυτά έχει...» - Η... πληρωμένη απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στον Πάνο Μιχαλόπουλο για το διαζύγιο

Τελικά δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του

14 Οκτωβρίου 2022 14:49
«Σημασία σε όλα αυτά έχει...» - Η... πληρωμένη απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στον Πάνο Μιχαλόπουλο για το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει πολλάκις μιλήσει με επιθετικό ύφος για τη Ρούλα Κορομηλά μετά το διαζύγιό τους, κατηγορώντας τη για τη στάση της σε ένα σκληρό χωρισμό.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σήριαλ. Στην τηλεόραση του είδε την Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου-δεν το ήξερε- και πρόσθεσα: "Γιατί δεν την φέρνεις εδώ, να δεις αν σου κάνει;". Tην έφερε, του έκανε και η ιστορία προχώρησε. Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, μιλώντας αργότερα για την νέα του ζωή.

Η... πληρωμένη απάντηση της Ρούλας

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουρατίδης είχε πει πως ο καιρός της Ρούλας είχε τελειώσει στην τηλεόραση, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Εκ των πραγμάτων δεν είχε άδικο, αλλά τα «πυρά» του εκείνα είχαν σχέση και με τον τηλεοπτικό χωρισμό τους, έχοντας συνεργαστεί για το Bravo.

Ποια η απάντηση της Κορομηλά; «Mη μασάτε όταν σας βρίζουνε… σημασία έχει να λένε σωστά το όνομα σας», φερόταν να έχει πει σε κύκλους της, δίνοντας μια απάντηση... πληρωμένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share