Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου - Οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή στο μαγαζί της (video)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

14 Οκτωβρίου 2022 14:44
Συνελήφθη στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου - Οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή στο μαγαζί της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα η οποία οργάνωσε αλλά και συμμετείχε στην κλοπή στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου συνελήφθη, προκαλώντας σοκ στην επιτυχημένη επιχειρήματια, αφού διαπιστώθηκε πως ήταν στενή συνεργάτης της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της καθώς φέρεται να συμμετείχε και σε άλλες κλοπές, εκτός απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Υπενθυμίζεται πως αυτό που κίνησε υποψίες είναι ότι από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνονται οι διαρρήκτες να κατευθύνονται απευθείας στο ψυγείο όπου υπήρχαν οι ακριβές καλλυντικές κρέμες της φίρμας, αλλά και πως η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα διάρρηξης δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες, στο μαγαζί της στο Περιστέρι.

Δε δίστασε να το βγάλει στη φόρα η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Μένω στο καταφύγιο ζώων - Το σπίτι που έχω νοικιάσει…»

Μπορεί να μην αναδεικνύει όσο θα έπρεπε τις φιλανθρωπικές της δράσεις, ωστόσο η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα.

Για την περιπέτεια με το μαγαζί της στο Περιστέρι αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24.

Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθληπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κλείνοντας, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share