Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανελέητα «καρφιά» για τον Γιώργο Νταλάρα - «Το έδιωξα γιατί...»

Η άγρια κόντρα που πήρε διαστάσεις

14 Οκτωβρίου 2022 13:08
Ανελέητα «καρφιά» για τον Γιώργο Νταλάρα - «Το έδιωξα γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας δημιούργησε στη διάρκεια της καριέρας του, είτε μεγάλους οπαδούς είτε... φανατικούς εχθρούς, με τον γνωστό καλλιτέχνη να σημειώνει κάποτε κόντρα και με έτερο πασίγνωστο τραγουδοποιό.

Μετά το θάνατο του σπουδαίου Μανώλη Ρασούλη, η κόρη του Ναταλί μιλά για τον πατέρα της και τους λόγους που ο ίδιος είχε δυσαρεστηθεί με τον Γιώργο Νταλάρα, που είχε βρεθεί για άλλους λόγους στα δικαστήρια.

Ο λόγος που η κόντρα πήρε διαστάσεις

«Νομίζω ότι ο Γιώργος Νταλάρας -και ο κόσμος το καταλαβαίνει πια- ναι μεν είναι πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά την κυνηγά σε βαθμό που να αδικεί τους άλλους και να μπαίνει σε συγκρούσεις. Με τον πατέρα μου είχε φτάσει σε σημείο χειροδικίας» αναφέρει χαρακτηριστικά για την κόντρα του πατέρα της με τον Γ.Νταλάρα και προσθέτει:

«Ο πατέρας μου ήταν ιδεολόγος. Το χρήμα δεν υπήρξε ποτέ κίνητρό του, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Νταλάρα. Όμως οι διαφορές λύνονται με πιο πολιτισμένο τρόπο... Τον χτύπησε. Ο πατέρας μου δεν αντέδρασε συνειδητά, γιατί εκείνη την περίοδο είχε στραφεί σε μια φιλοσοφία της Ανατολής. Ήταν ειρηνιστής.

Μετά ξεκίνησαν τα δικαστήρια σωρηδόν, όπου άρχισε να ανακαλύπτει κάποια πράγματα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο κύριος Νταλάρας στο χώρο του τραγουδιού». Τέλος, εξηγεί γιατί απομάκρυνε το στεφάνι που έστειλε στην κηδεία:

«Έστειλε στεφάνι στην κηδεία, αλλά ζήτησα να το απομακρύνουν. Ήταν πολύ σοβαροί και ουσιαστικοί οι λόγοι αυτής της αντιπαράθεσης. Όλα τα στεφάνια και τα συλλυπητήρια μηνύματα του κόσμου δεν μπορούσαν να το αλλάξουν αυτό. Ο πατέρας μου είχε φύγει πια. Η ζημιά είχε γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share