Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε η Βίκυ Καγιά - "Δεν μπορώ κάθε βδομάδα..." (video)

Ξέσπασε!

13 Οκτωβρίου 2022 17:56
Άστραψε και βρόντηξε η Βίκυ Καγιά -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά, δέχεται αρκετά σχόλια, με τελευταία αυτά της Ραμόνας Βλαντή πριν λίγες μέρες, και έτσι το πρωί της Πέμπτης 13/10 η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στις κάμερες του Super Κατερίνα, μίλησε τόσο για τα επόμενα επεισόδια του GNTM, την κριτική επιτροπή, και απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Ραμόνα Βλαντή. Με την ευκαιρία, δείτε τα "καρφιά" της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Βίκυ Καγιά.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ραμόνα Βλαντή

«Δεν μπορώ κάθε βδομάδα να απαντάω για το τι λέει ο καθένας, έχουν δικαίωμα να πουν αυτό που πιστεύουν. Δεν με επηρεάζουν καθόλου. Έχω μπει από μικρή σε αυτό το παιχνίδι είμαι από 14 χρονών και ήταν πολλά τα χρόνια που τα έπαιρνα κάπως πιο προσωπικά, στεναχωριόμουν και πόναγε το στομάχι μου αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι προσωπικό.

Όσο εκτίθεσαι στη δημοσιότητα και βγαίνει έξω στις κάμερες, ο καθένας έχει τη γνώμη του για σένα και δεν μπορείς να πείσεις τους πάντες γι’ αυτό που είσαι», απάντησε η παρουσιάστρια.

Την «εξαφάνισαν» δίχως εξήγηση: Ο λόγος που η 47χρονη Άννα αποχώρησε από το GNTM χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά

Ήταν από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν κατά τη διάρκεια των οντισιόν του «GNTM». Η Άννα Βενετσάκη συγκίνησε με την ιστορία της τους κριτές και ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά. Η 47χρονη γυναίκα εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου Χαλανδρίου.

Η γυναίκα, που παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία κι έχει τρία παιδιά, κατάφερε να περάσει όλα τα στάδια και να είναι μία από τις εκείνες που μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Κι ενώ περιμέναμε να τη δούμε στα επεισόδια που ακολούθησαν, «εξαφανίστηκε» χωρίς προειδοποίηση.

Η Άννα Βενετσάκη αποχώρησε από το ριάλιτι χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Δεν έγινε, μάλιστα, κάποια αναφορά στο τι έγινε με την περίπτωσή της και γιατί δεν θα τη δούμε. Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Breakfast@star», η αποχώρησή της έγινε για επαγγελματικούς αφού δεν μπορούσε να πάρει άδεια από τη δουλειά της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο κλαμένη ανέφερε στη Βίκυ Καγιά ότι την κορόιδευαν στη δουλειά της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. «Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη», ομολόγησε η Άννα Βενετσάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share