Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…» - Μαινόμενος Βασίλης Μπισμπίκης για Σεπόλια

Tοποθετήθηκε με ηχηρό τρόπο για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης

13 Οκτωβρίου 2022 09:32
«Ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…» - Μαινόμενος Βασίλης Μπισμπίκης για Σεπόλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια πολύ σκληρή και αγανακτισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο Instagram για την υπόθεση που με τον βιασμό της 12χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», τοποθετήθηκε με ένα πανό με σύνθημα κατά των βιαστών στο γήπεδο της ομάδας του, του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο «ψηλός», το σχέδιο κάλυψης και το προσεκτικά δομημένο κοινωνικό προφίλ - Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μεγάλη σημασία στο να προφυλάσσει την αρρωστημένη δράση του έδινε ο 53χρονος συλληφθείς. Η "βιτρίνα" του ήταν το προσωπείο ενός οικογενειάρχη, επιτυχημένου επιχειρηματία ο οποίος ήταν πιστός στον Θεό, συμμετείχε στα κοινά ενώ παρουσίαζε και φιλανθρωπική δράση. Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού συνελήφθη χθες (12/10)με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να καταθέσουν στις αρχές.

Με αυτό το προφίλ πίστευε ότι δεν θα κινούσε ποτέ την υποψία σε κάποιον είτε στον Κολωνό είτε και ευρύτερα. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον 53xrono να ζητάει από τους 213 “πελάτες” του να μην τον αποκαλούν ποτέ με το όνομα του αλλά με συγκεκριμένη “κωδικοποιημένη” προσφώνηση.

Ο στόχος προφανής: Να είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί. Ποιο ήταν το προσωνύμιο του; Ο κατηγορούμενος ήθελε οι 213 άντρες που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής για να βιάσουν το κοριτσάκι, να τον αποκαλούν «ψηλό».

Η έρευνα έχει δείξει ότι στα ψεύτικα προφίλ που ο ίδιος ο 53χρονος είχε δημιουργήσει για το ανήλικο κορίτσι, το παιδί δέχονταν απανωτά αιτήματα από άντρες, ακόμα και από ζευγάρια. Όλα τα αιτήματα τα διαχειριζόταν φυσικά ο ίδιος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share