Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο μπαμπάς της είναι Έλληνας αλλά η μητέρα της...: Αυτή είναι η αληθινή καταγωγή της «Παγιδευμένης» Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει δίπλα στον Λεβεντογιάννη

12 Οκτωβρίου 2022 11:44
Ο μπαμπάς της είναι Έλληνας αλλά η μητέρα της...: Αυτή είναι η αληθινή καταγωγή της «Παγιδευμένης» Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ προκαλεί αίσθηση φέτος στο ρόλο της Άννας στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, με το τηλεοπτικό κοινό να την έχει λατρέψει ως δίδυμο με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Στην πραγματική της ζωή, η Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ αφήνει κατά μέρος τα αυστηρά κοστούμια της δικηγόρου που υποδύεται και συνεχίζει να... ανησυχεί δημιουργικά για την ηθοποιία, επιθυμεί να εξελίσσεται μέσα από πολύ διάβασμα και διαρκείς πρόβες και χαμογελά πλατιά για την ευκαιρία που της δόθηκε να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην TV, όχι... δημοσιοσχετίστικα αλλά επειδή με τον τρόπο αυτό το κοινό θα έρθει πιο κοντά της, αναπτύσσοντας μαζί μια σχέση ιδιαίτερη με διάρκεια στον χρόνο, όπως αυτήν που έχει με τους δικούς της αγαπημένους ανθρώπους – κι ο κόσμος που την ξεχώρισε ήδη στο σίριαλ είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς.

Το πρώτο πράγμα που θέλεις να μάθεις μόλις ακούς το όνομά της είναι φυσικά γιατί η Μάρθα έχει δύο επίθετα! Η διπλή καταγωγή της είναι η αιτία. Με μαμά από... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share