Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός ξανά ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η 25χρονη που παντρεύεται άμεσα ο 67χρονος ηθοποιός

Βάζει... το γαμπριάτικο κοστούμι του

12 Οκτωβρίου 2022 10:30
Γαμπρός ξανά ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η 25χρονη που παντρεύεται άμεσα ο 67χρονος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας... χρόνια δεν κοιτά και αυτό ισχύει και για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος φαίνεται έτοιμος, σύμφωνα με το «Yes Magazine», να ανέβει για ακόμη μια φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, προβάροντας το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είδε πολλές αναποδιές να του έρχονται τα τελευταία χρόνια με χωρισμούς, προβλήματα υγείας και πολλά ακόμη, ωστόσο φαίνεται πως η ζωή πλέον του επιφυλάσσει τα καλύτερα, με τον ίδιο να έχει πετύχει απόλυτα με την νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και την προσωπική του ζωή και πάλι να βρίσκεται στο ζενίθ της.

Η κοπέλα που τον κάνει ευτυχισμένο και η μεγάλη απόφαση

Στο πρόσωπο μιας 25χρονης ηθοποιού, σύμφωνα με το περιοδικό, έχει βρει ξανά το νόημα της αγάπης και του έρωτα, με τους δύο να έχουν περάσει ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι στην Νάξο. Όπως αναφέρει και το στενό του περιβάλλον, άλλωστε, είναι μια κοπέλα που έχει πλημμυρίσει τη ζωή του με αισιοδοξία και χαρά, με την Αθηνά Τσιλύρα παράλληλα να μιλά παράλληλα για το διαζύγιό τους.

Yes Magazine Παπαδόπουλος γαμπρός

Για το λόγο αυτό και μετά το υπέροχο αυτό καλοκαίρι στο νησί του Αιγαίου, ο Παπαδόπουλος το πήρε απόφαση και παρά τη διαφορά ηλικίας, να της κάνει την πρόταση γάμου. Αμφότεροι, άλλωστε, θεωρούν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο και η 25χρονη είπε αμέσως το «ναι», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share