Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Τον απέφευγα για να μην...»: Αποκάλυψη σοκ Θοδωρή Αθερίδη για Νίκο Σεργιανόπουλο!

Σεισμός!

11 Οκτωβρίου 2022 14:20
«Τον απέφευγα για να μην...»: Αποκάλυψη σοκ Θοδωρή Αθερίδη για Νίκο Σεργιανόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον κολλητό του, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε: ''Έσφαξαν τον Νίκο''. Ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 γιατί μου εξήγησαν ότι θα πέσω ξανά εγώ στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί.

Όπως προσέθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης, «ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει», τονίζοντας πως «όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν βρισκόμασταν από κοντά.

«Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω εγώ στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας. Δεν τον πείραζε αυτό, ούτε είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share