Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 5 - Ράγισε καρδιές η Έβελυν: «Σε ηλικία 13 ετών με βιντεοσκοπούσαν ενώ με χτυπούσαν» (video)

Όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε για την ζωή της η παίκτρια που δεν τα κατάφερε

11 Οκτωβρίου 2022 14:20
GNTM 5 - Ράγισε καρδιές η Έβελυν: «Σε ηλικία 13 ετών με βιντεοσκοπούσαν ενώ με χτυπούσαν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην παίκτρια του GNTM 5, Έβελυν, ανοίγει την καρδιά της και μοιράζεται με την Κατερίνα Καινούργιου τις δύσκολες στιγμές της, το μπούλινγκ που έχει υποστεί αλλά και τα ακραία σκηνικά ξυλοδαρμού.

Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM και να είχε την έκρηξη της όταν της ανακοινώθηκε πως δεν πέρασε όμως όπως αποκαλύπτει και η ίδια: «Είχα πάει πολύ ενθουσιασμένη και δεν μπόρεσα να ελέγξω τα συναισθήματα μου. Δεν μετανιώνω για το ξέσπασμα που είχα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δέχομαι καθημερινά πολλά αρνητικά σχόλια αφού θυμάμαι επεισοδιακά στα 13 μου, 20 άτομα με χτύπησαν στο ξύλο και με έβγαζαν βίντεο. Αυτό μετά κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο αλλά δεν με ένοιαξε γιατί είχα πει δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει. Είμαι αυτή που είμαι».

GNTM 5: «Καυτό» ατύχημα για την Αλεξία - «Κέρασα λίγο στήθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

GNTM 5: Στο νέο επεισόδιο του GNTM οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στη βίλα του παιχνιδιού και παρά το ευχάριστο κλίμα, ήρθαν αντιμέτωπες με μια δυσάρεστη είδηση που δεν άρεσε σε αρκετές, αφού η πρώτη δοκιμασία θα αφορούσε διαδικασία αποχώρησης.

Δείτε επίσης: GNTM 5: «Ποδοπατήθηκαν» για την πρωτιά - Τα πρώτα πλάνα από την είσοδο των κοριτσιών στη βίλα

Συγκεκριμένα, ο νέος coach Χρήστος Μπίρμπας ανακοίνωσε πως ευθύς αμέσως θα ξεκινήσει η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης. «Τι κάνατε; Χαλαρώσατε; Θέλει δουλειά εδώ, δεν είναι μόνο χαλάρωση αλλιώς θα πηγαίναμε διακοπές… Τα πράγματα δεν θα είναι έτσι. Η πρώτη δοκιμασία ξεκινά τώρα αμέσως».

Τα χαμόγελα ξαφνικά πάγωσαν και πολλές κοπέλες απόρησαν που από την πρώτη ημέρα στο σπίτι του GNTM, θα υπάρξει αποχώρηση.

GNTM: «Καυτό» ατύχημα για την Αλεξία, «Κέρασα λίγο στήθος»

Απαιτητικό ήταν το πρώτο σετ φωτογράφισης του GNTM για τις διαγωνιζόμενες καθώς τα κορίτσια βρέθηκαν στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτήρια της Αθήνας, ούτως ώστε να ποζάρουν επάνω σε μία αιώρα. Αρκετές ήταν οι κοπέλες που αντιμετώπισαν πρόβλημα λόγω της υψοφοβίας τους και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Η Αλεξία αφέθηκε για να έχει την καλύτερη δυνατή λήψη αλλά είχε ένα «ατύχημα» καθώς φάνηκε το στήθος της. Οι κριτές διέκοψαν για λίγο τη φωτογράφιση και χαμογέλασαν, αλλά η Αλεξία συνέχισε ακάθεκτη. Ο Τάσος Σοφωνίου αναφώνησε: «Έχουμε boom reveal».

«Ήμουν στην αρχή πολύ αγχωμένη με το φόβο για τα ύψη. Πίστευα ότι θα ήμουν πιο αγχωμένη και προσπάθησα να με ηρεμήσω. Αλλά νομίζω το βρήκα παρόλο που κέρασα λίγο στήθος. Όλα καλά» είπε η Αλεξία στο τέλος της δοκιμασίας. Σημειώνεται ότι από τη διαδικασία αυτή θα αποχωρήσει μία από τις διαγωνιζόμενες, όπως έμαθαν τα κορίτσια με το που μπήκαν στη βίλα και «έμειναν με το στόμα ανοιχτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share