Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον ερωτεύτηκε τρελά η Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα!

Αποκάλυψη τώρα!

11 Οκτωβρίου 2022 12:24
Τον ερωτεύτηκε τρελά η Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Δανάης Μπάρκα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν τον πατέρα της!

Στην περασμένη γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών.

Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Happy Father’s Day ♥️ Να σε χαίρομαι μπαμπάκα μου 🌼 Αν είχα δυνατότητα πριν γεννηθώ να διαλέξω μπαμπά,μόνο εσένα θα διάλεγα 🌺 Σαγαπω πολυυυυ Nontas Mparkas ⚡️ Cheers to Kouklesi 💪🏻⚡️

Posted by Danai Barka on Sunday, June 21, 2020

«Να σε χαίρομαι μπαμπάκα μου. Αν είχα δυνατότητα πριν γεννηθώ να διαλέξω μπαμπά, μόνο εσένα θα διάλεγα. Σ’ αγαπώ πολύ» έγραψε στο Facebook η Δανάη Μπάρκα.

Οι γονείς της ηθοποιού, Βίκυ Σταυροπούλου και Νώντας Μπάρκας, χώρισαν από τότε που εκείνη βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα της στη συνέχεια συγκατοίκησε και ακόμα ζει με τον καλύτερο της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Όπως έχει πει πολλάκις η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν πάντα ένας δεύτερος μπαμπάς για εκείνη.

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα έγραψε την ίδια ημέρα ένα μακροσκελές post στο Instagram στο οποίο μίλησε για την ευλογία που είχε να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες.

«Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό “παρεξηγημένοι” είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε τονίζοντας την σημασία του ρόλου του πατέρα στην ανάπτυξη ενός παιδιού

«Γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντέλο μαμά-μπαμπάς-παιδί. Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο “οικογένεια” με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share