Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήμουν σε σχέση με τον Γιάννη Πάριο...» (Video)

Αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν ζευγάρι

10 Οκτωβρίου 2022 21:38
Όλα στη φόρα για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήμουν σε σχέση με τον Γιάννη Πάριο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στην καταπιεστική συμπεριφορά που έχει ζήσει λόγω ζήλιας, αλλά και τον κοριό που της είχαν τοποθετήσει στο τηλέφωνο. Επίσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου προχώρησε σε ένα «ξέσπασμα» για όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό».

«Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει λέω «εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος». Κρατάω πολύ καλες σχέσεις, εξαιρετικές», είπε και αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προσωπική της ζωή: «Επειδή είμαι ηθοποιός δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο;».

«Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους!», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο, ενώ η συγκατοίκηση είναι εξαιρετική. Με τον σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε μέσω κοινών φίλων, υπάρχει ένα κλίμα αγάπης και εμπιστοσύνης.

«Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ!».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε λόγω άνοιας: «Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο αγάπη! Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share