Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είχε καταρρεύσει η Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Προσπάθησε να σκοτώσει...

Την έσπρωξε από τις σκάλες!

10 Οκτωβρίου 2022 15:21
Είχε καταρρεύσει η Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Προσπάθησε να σκοτώσει...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ με το σκάνδαλο που "έσκασε" στο Buckingham! Η Diana προσπάθησε να σκοτώσει την μητριά της!

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, αλλά φυσικά το ενδιαφέρον των royal fans για την προσωπική της ζωή παραμένει αμείωτο.

Δείτε επίσης: «Καίνε» την πριγκίπισσα Νταϊάνα 25 χρόνια μετά: «Η σχέση της ήταν ψεύτικη - Αντάλλασσαν φιλιά μόνο μπροστά...»

Όπως είναι ήδη γνωστό η Diana δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με την μητριά της, Raine Spencer. Μάλιστα στο νέο ντοκιμαντέρ «Princess Diana’s ‘Wicked Stepmother», το οποίο επικεντρώνεται στις σχέσεις των δυο γυναικών, η προσωπική γραμματέας της Spencer, Sue Howe, αποκαλύπτει πως οι δυο τους είχαν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να τσακωθούν τόσο έντονα που η Diana την είχε σπρώξει από τις σκάλες.

πριγκιπισσα-νταιανα-σκανδαλο-βασιλισσα-ελισαβετ-10-10

«Ήταν Σεπτέμβριος του 1989 και τότε η Diana έμενε στο πατρικό σπίτι της μητριάς της στο Althorp του Northamptonshire. Η 28χρονη τότε Diana τσακώθηκε μαζί της και μάλιστα την είχε σπρώξει τόσο δυνατά, που έπεσε από τις σκάλες» δήλωσε η Howe και προσθέτει: «Η Raine είχε γεμίσει μελανιές και ήταν τρομερά αναστατωμένη. Ήταν πολύ σκληρό εκ μέρους της (Diana)» ολοκλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που η Diana έσπρωχνε τη μητριά της από τις σκάλες. Σε μια συνέντευξη της που είχε δει το φως της δημοσιότητας ο 2004, η Diana είχε παραδεχτεί πως είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα: «Την έσπρωξα από τις σκάλες, ήταν κάτι που μου είχε δώσει τεράστια ικανοποίηση, ήθελα να την πνίξω γιατί μου προκαλούσε τεράστια θλίψη». Οι σχέσεις τους βελτιώθηκαν το 1992, λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της Diana, Edward John Spencer.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share