Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Το δίκαιο είναι με το μέρος μας»: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή για την διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο (video)

Τι είπε;

10 Οκτωβρίου 2022 15:00
«Το δίκαιο είναι με το μέρος μας»: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή για την διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου συνάντησε την Καίτη Γαρμπή η οποία τελικά είναι ο τέταρτος κριτής του μουσικού show. Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την δικαστική διαμάχη που έχει εκείνη και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, με το νυχτερινό κέντρο που ήταν να συνεργαστεί ο τραγουδιστής. Υπενθυμίζεται, ότι η ερμηνεύτρια έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη λίγο πριν την πρεμιέρα τους και ο επιχειρηματίας του κέντρου κινήθηκε νομικά - δείτε ποια ήταν η απάντηση του Μαζωνάκη.

Η αντίδραση της Γαρμπή στην διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο

«Είναι όλα οκ. Τα έχουν αναλάβει αυτοί που πρέπει. Έχει ακολουθήσει τη νομική οδό το θέμα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» αρκέστηκε να πει η Καίτη Γαρμπή.

Χάος με Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά: Πιάστηκαν στα χέρια μετά την πρόβα στα καμαρίνια!

Έντονο είναι το παρασκήνιο ανάμεσα σε Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το περιοδικό Ciao, που αναφέρεται σε καβγά τους μετά την πρόβα.

Όπως αναφέρεται, με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share