Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Δεν του φαίνεται με τίποτα: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Θα μαντεύαμε πως είναι αρκετά νεότερος...

10 Οκτωβρίου 2022 13:45
Δεν του φαίνεται με τίποτα: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και τον χαιρόμαστε πια στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχοντας καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Η επιστροφή το 1982. Έχει παίξει επίσης σε δύο επεισόδια της σειράς Κοχλίας. Ακολούθησαν ρόλοι στις δημοφιλείς σειρές Πατήρ υιός και πνεύμα, η Δίκη και Φόνος χωρίς ταυτότητα. Άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από την σειρά Μυρτώ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο ως Στέλιος Φιντάς. Ακολούθησε guest στην σειρά Εξ Αδιαιρέτου.

Οι μεγάλες επιτυχίες και η ηλικία του

Επίσης, συμμετείχε σε συνολικά έξι αυτοτελή επεισόδιά της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Έγινε ευρέως γνωστός και καθιερώθηκε από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στην τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα. Ακολούθησαν δημοφιλείς σειρές όπως Ο κακός βεζίρης, Δεσποινίς Μαργαρίτα και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Ακολούθησε ο κωμικός ρόλος του Αστυνόμου Ταχίνη στην σειρά Miss Νταίζη.

Στην συνέχεια, συμμετείχε στην σειρά Τα παιδιά της Νιόβης. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μέσα από τον ρόλο του Θωμά Βουλινού στην σειρά Στο παρά 5. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Χαρά Αγνοείται, Η Πολυκατοικία, Η Οικογένεια Βλάπτει και Το σπίτι της Έμμας. Υποδύθηκε τον Μενέλαο Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha TV Το σόι σου από το 2014 έως το 201, για να τον απολαύσουμε μετά ως Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες και, πια, στους Παγιδευμένους ως Σπύρο.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η ηλικία του. Ο Παύλος Ορκόπουλος, συγκεκριμένα, έχει γεννηθεί το 1953 και αυτό σημαίνει, ότι είναι στα 69 του χρόνια και βαδίζει στα 70, ενώ σίγουρα μοιάζει για τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share