Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος με την Άβα Γαλανοπούλου: «Έχει επιλέξει τη μοναχικότητα, μέχρι να…»

Τι αποκάλυψε συνάδελφός της;

10 Οκτωβρίου 2022 11:53
Σάλος με την Άβα Γαλανοπούλου: «Έχει επιλέξει τη μοναχικότητα, μέχρι να…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα ο Φώτης Σπύρος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή του φίλη, Άβα Γαλανοπούλου τονίζοντας πως έχει επιλέξει τη μοναχικότητα. Παράλληλα, δείτε πόσα χρήματα έβγαλε η ηθοποιός από τους Λατρεμένους μου γείτονες.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση;

Στους «Δύο ξένους». Με είχαν δει ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο μιούζικαλ «Grease» των Jill Jacobs και Warren Casey, με τον Μάριο Φραγκούλη. Τότε πέρασε από το θέατρο Βέμπο όλη η Ελλάδα! Ήμουν πολύ καλός στον ρόλο μου… και το λέω με ταπεινότητα.

Στη σειρά υποδυθήκατε τον Φώτη, έναν φοιτητή του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πώς ήταν η συνεργασία μαζί του;

άβα γαλανοπούλου φωτης σπύρος
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Υπέροχος άνθρωπος. Ένας πρίγκιπας, ευαίσθητος, με χιούμορ και εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν ξέρω αν ήμουν αθώος τότε, αλλά δεν είδα ποτέ αδιάβαστο ή σε κακή κατάσταση στα γυρίσματα.

Εκεί γίνατε κολλητοί φίλοι με την Άβα Γαλανοπούλου. Κάνετε ακόμα παρέα, μετά την προσωπική περιπέτειά της;

Την αγαπώ πολύ, είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιάρα. Δεν γνωρίζω για την περιπέτειά της τίποτα περισσότερο από όσα γνωρίζει ο κόσμος. Η Άβα έχει επιλέξει τη μοναχικότητα, μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της για να επιστρέψει και να σαρώνει. Είναι φίλη μου για πάντα.

Άβα Γαλανοπούλου: Σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς...

Η Άβα Γαλανοπούλου σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Αυτό είναι το περιστατικό που κανείς δε γνώριζε...

Η γνωστή ηθοποιός είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μετά τη συνεργασία τους σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, «Δύο Ξένους». Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε τι συνέβη τη μέρα της δολοφονίας του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει πως άκουσε την είδηση αλλά ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του ηθοποιού που δολοφονήθηκε. Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική... διαβάστε την συνεχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share