Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Ντρέπομαι που προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο...»

Ένταση στην εκπομπή της

10 Οκτωβρίου 2022 10:34
 Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Ντρέπομαι που προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της λίγο διαφορετικά. Η παρουσιάστρια, στην έναρξη, ασχολήθηκε με τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη στον Κολωνό. Την ίδια ώρα, η Ρούλα Κορομηλά είχε ένα άγριο ξέσπασμα για το φλέγον θέμα.

«Από το Σάββατο, όταν διάβασα, όταν όλοι μας διαβάσαμε το συγκεκριμένο θέμα… Θα πεις, κάθε μέρα δεν γίνονται; Κάθε μέρα γίνονται, αλλά έρχεται ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρεις πού ζεις, σε ξεπερνάει, δεν ξέρουμε πια πού ζούμε, ποιοι είναι οι άνθρωποι που συναντάμε στο δρόμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη φωτογραφία του 53χρονου, στην οποία είχαν καλυμμένο το πρόσωπό του: «Εγώ ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή».

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά: Η άγνωστη σχέση με τη Νατάσα Παζαΐτη και η αποκάλυψη

Υπάρχει άραγε κάτι που συνδέει τη Φαίη Σκορδά και την Νατάσα Παζαίτη; Με την ευκαιρία δείτε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Κώστα Καραμανλή.

Κανείς μας δεν γνώριζε ότι η Φαίη Σκορδά υπήρξε ασθενής της Νατάζας Παζαίτη μέχρι που το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα για ποιον λόγο την επισκέφθηκε στο ιατρείο της…

«Εγώ αν σας πω τώρα. Έχω πάει και με έχει εξετάσει στο στήθος. Έκανα μαστογραφία και μετά με ψηλάφισε η Παζαΐτη» δήλωσε σχετικά η Φαίη Σκορδά για τη γιατρό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share