Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Από τραγουδιστής...αγρότης: Ο τεράστιος κήπος του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι όπου ζει έξω από τη Θεσσαλονίκη (photo)

Ζει μόνιμα μακριά από τη βοή της πόλης

10 Οκτωβρίου 2022 08:09
Από τραγουδιστής...αγρότης: Ο τεράστιος κήπος του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι όπου ζει έξω από τη Θεσσαλονίκη (photo)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής ζει μόνιμα με την σύζυγό του έξω από την Θεσσαλονίκη, μακριά από την Αθήνα. Με την ευκαιρία δείτε τι ανέβασε η κόρη του στα social media και προκάλεσε «εγκεφαλικά».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που μας έχει χαρίσει πληθώρα επιτυχιών έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τη φασαρία και το καυσαέριο.

Ο τραγουδιστής έχει εγκαταλείψει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και έχει εγκατασταθεί στο όμορφο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Αγία Παρασκευή, μια ήσυχη και γεμάτη πράσινο περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου και καλλιεργεί τη δική του γη.

Μάλιστα, ζει σε ένα υπέροχο σπίτι που έχει έναν τεράστιο κήπο με τον οποίο ασχολείται ο ίδιος.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος πλέον να μην εμφανίζεται δημόσια, όμως, ευτυχώς για τους αμέτρητους θαυμαστές του, η κόρη του και επίσης τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, τον επισκέπτεται συχνά και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

κήπος Πασχάλη Τερζή

σοδιά Πασχάλη Τερζή

Έμεινε «μισός» ο Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει είναι ελάχιστες. Πλέον, ο λαϊκός τραγουδιστής ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και περνάει τον χρόνο του ήρεμα με την οικογένειά του και τους φίλους του. Παράλληλα, δείτε τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του.

Η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό μια σπάνια φωτογραφία με τον Πασχάλη Τερζή μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου τον επισκέφθηκε.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα.. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του» έγραψε η Μαριάννα Παπαμακάριου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Παπαμακάριου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share