Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη - "Έχω πονέσει πολύ για..."

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

9 Οκτωβρίου 2022 15:56
«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Cash or Trash έκανε πρεμιέρα στο Star και η Δέσποινα Μοιραράκη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν ένας παίκτης αναφέρθηκε στο θέμα του καρκίνου.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου τρεις μήνες, παλεύοντας με τον καρκίνο.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος. Είναι προσωπικό μου θέμα και είναι γνωστό πως ο άνδρας μου έφυγε από καρκίνο», είπε αρχικά με εμφανή συγκίνηση.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την εκπομπή που της δίνει την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα στον αέρα.

«Θέλω να σας συγχαρώ κι ιδιαίτερα το Cash or Trash που μου δίνεταικι εμένα η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο, χωρίς να φοβόμαστε αυτή τη λέξη», δήλωσε.

«Είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την πρόληψη. Μέσα από αυτή την εκπομπή δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο να το πουλήσουμε, αλλά να αναδεικνύουμε την κοινωνία και τη ζωή μας. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο κι ακόμα πονάω, αλλά προχωράμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ο αντρούλης μου με είχε...»: «Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας για το θάνατο του συζύγου της

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση 4 μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star “Breakfast@Star” για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Γιάννη Κοντούλη και το πως η εκπομπή “Cash or Trash”, την βοήθησε ψυχολογικά είπε:

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη».

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε: “Σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις» συνέχισε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη για τον αγαπημένο της σύζυγο Γιάννη Κοντούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share