Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κι όμως δεν είναι αυτά που φαντάζεστε: Διέρρευσαν το αληθινό όνομα και η μακρινή καταγωγή του Τάσου Αρνιακού!

Αναπάντεχη αποκάλυψη για τον γνωστό μετεωρολόγο

8 Οκτωβρίου 2022 17:51
Κι όμως δεν είναι αυτά που φαντάζεστε: Διέρρευσαν το αληθινό όνομα και η μακρινή καταγωγή του Τάσου Αρνιακού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός γεννήθηκε και κατάγεται από την Αθήνα. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Βάρσος. Στο βάθος των χρόνων οι πρόγονοι του ονομάστηκαν Αρνιακοί επειδή ήταν βοσκοί!

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και εγώ και ο πατέρας μου και ο παππούς μου και ο προπάππος μου. Το κανονικό όνομα είναι Βάρσος, αλλά έγινε Αρνιακός προφανώς από τα αρνιά», είχε πει ο Τάσος Αρνιακός στο παρελθόν στην εκπομπή Joy. Μεγάλωσε ακούγοντας Μάνο Χατζηδάκι και Βασίλη Τσιτσάνη και στη συνέχεια Διονύση Σαββόπουλο, Bob Dylan, Animals και Beatles.

Το 1975 τελείωσε τις σπουδές του στην Ηλεκτρονική Φυσική. Αργότερα προσελήφθην ως μόνιμος υπάλληλος στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μετά από διαγωνισμό. Το 1979 βρέθηκα στα Κύθηρα ως παρατηρητής, στον Μετεωρολογικό Σταθμό Κυθήρων, όπου ο Τάσος Αρνιακός έμεινε για επτά χρόνια.

Μπήκε ξαφνικά στην τηλεόραση την Καθαρά Δευτέρα του 2007. Ήταν το πρώτο όνομα στον κατάλογο των μετεωρολόγων και του τηλεφώνησε ένας ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που χρειαζόταν επειγόντως μετεωρολόγο. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό και κρατάει μέχρι και σήμερα. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία, λατρεύει τα ταξίδια, τον κινηματογράφο και τον προσκοπισμό.

O Tάσος Αρνιακός δεν έχει λογαριασμούς στα social media. Είναι παντρεμένος με τη Μαρί Αρνιακού και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο.

«Δυστυχώς αυτό που θα έρθει σε όλη την χώρα...» - Κρούει τον κώδωνα για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός

Τον κώδωνα κρούει για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Τάσος Αρνιακός, τονίζοντας πως η φθινοπωρινή βροχή, που αναμένουμε, δε θα έρθει ακόμη τουλάχιστον, όπως θα την ήθελαν ορισμένοι.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1, στη θερμοκρασία δεν έχουμε ιδιαίτερες μεταβολές, με το κρύο να υφίσταται σε αρκετές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας, τους ανέμους έως και 8 μποφόρ και τον υδράργυρο μέχρι τους 24 βαθμούς, αλλά με βροχές μονάχα στην Κρήτη.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Την Παρασκευή μπορεί να υπάρξει μια μεταφερόμενη καταιγίδα στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, πέραν των φαινομένων που θα υπάρχουν στην Κρήτη, αλλά πέραν αυτής τίποτα το αξιόλογο δεν πρόκειται να παρατηρηθεί.

Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, όπως προειδοποιεί, ο καιρός βελτιώνεται και θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς, με τους ανέμους παράλληλα να πέφτουν προς τα 6 μποφόρ, αλλά από βδομάδα θα αρχίσουμε να βλέπουμε βροχές στα δυτικά, χωρίς να προχωρήσουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share