Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ανατριχίλα" από την Σοφία Αλιμπέρτη - "Είναι παντού..." (video)

Η αποκάλυψη που συγκλόνισε

8 Οκτωβρίου 2022 14:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον άγιο που την προστατεύει και το τάμα της. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για τον Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο όνειρο που είδε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στα 18 της και το τάμα που είχε κάνει η μητέρα της.

Όλα αυτά τα χρόνια νιώθει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ δίπλα της σε όλα και για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα στον μεγάλο της γιο.

«Για μένα η πίστη είναι πολύ σημαντική. Θεωρώ πως οι άνθρωποι έχουμε χάσει λίγο την πίστη μας, έχουμε χαθεί μέσα στην ύλη».

"Είναι θέμα ορμονών..." - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην Πάρο, τα επαγγελματικά της, τους γιους της αλλά και την εμμηνόπαυση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πλατό. Η επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως, αποφάσισε να δώσει μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη και να μας ξεναγήσει στα όμορφα σοκάκια της Πάρου. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την Πάρο και τον Γιάννη Πάριο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την ερωτική της ζωή και για την επιθυμία της να περάσει την ζωή της από δω και πέρα ελεύθερη.

Η εμμηνόπαυση

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε επίσης, και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή κάθε γυναίκας, την εμμηνόπαυση.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…»!

»Οι γυναίκες του δικού μου ηλικιακού γκρουπ μας βρήκε πολύ νωρίς η εμμηνόπαυση. Από το στρες, από το άνγχος δεν ξέρω από τι… Η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει πια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share