Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έσπασε" ο Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου (photo)

Το story που δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδιστής

8 Οκτωβρίου 2022 13:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους για την διατροφή των παιδιών τους δικαστικά.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο τραγουδιστής για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πλήρωσε το ποσό της διατροφής που είχε συμφωνηθεί με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να προχωρά σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε ελάχιστα στο εν λόγω γεγονός, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν έξω από το δικαστήριο, ωστόσο ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο τραγουδιστής έχουν αναφερθεί περαιτέρω στο εν λόγω ζήτημα, ενώ μάλιστα έχουν εξαφανιστεί και από τα social media.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, ο Θοδωρής Μαραντίνης προχώρησε στο πρώτο του story μετά τον όλο ντόρο, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share